PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A

A la recerca del segon triomf consecutiu.
El Juvenil A es troba en el millor moment de la temporada. Després de superar la setmana passada al Reus Deportiu en un partit molt complet, els homes de Miguel Ángel Samprón encadenen 7 jornades sense perdre i se situen, en clara línia ascendent, en la desena posició de la classificació amb 15 punts.

El Stadium Casablanca, per la seva banda, va entrar en zona de descens la passada setmana després de caure per la mínima davant la Penya Arrabal, rival directe. Amb 11 punts, el conjunt de Saragossa es troba en el tretzè lloc de la taula. Juntament amb el Manacor, el S.Casablanca és l’equip més golejat del grup.

Duel de vital importància per als interessos del Juvenil A, que buscarà aconseguir 3 nous punts per seguir allunyant-se de les posicions de descens i poder mirar cap amunt.

HORARI 

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte- 1 de desembre a les 17:00h en el Gregorio Usabel.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “El partit davant el Stadium ens pot fer mirar cap amunt en la classificació. Viatgem a Saragossa amb la intenció de continuar amb la línia de joc i de resultats de l’últim tram de lliga. Tractarem d’enllaçar dues victòries seguides”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs