PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | STADIUM CASABLANCA – JUVENIL A

A pel primer +3 en el segon desplaçament a terres aragoneses.

El Juvenil A disputarà el segon partit de la temporada lluny de Cornellà. Els verds tancaran la quarta jornada de competició a terres aragoneses.

Els homes de Miguel Ángel Samprón buscaran la primera victòria del curs que, fins avui, s’està resistint. L’empat davant FC Barcelona i les derrotes contra Zaragoza i Damm han situat a l’equip en la part baixa de la classificació, posicions de les quals se sortirà mantenint la bona dinàmica de treball i joc.

El rival, el Stadium Casablanca, té dos punts més que el Cornellà i ha aconseguit una victòria i dues derrotes en aquest inici de campionat. L’única victòria ha estat com a local, escenari important la temporada passada per fer-se novament amb la permanència a Divisió d’Honor.

HORARI 

L’enfrontament es disputarà diumenge 29 de setembre a les 17h al Gregorio Usabel.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Malgrat haver puntuat poc, l’equip no ha estat inferior a cap dels rivals. En el vestuari sabem quines situacions ens han costat punts. Davant el Stadium, haurem de jugar amb molta concentració a causa de les dimensions del camp, pressionar al rival i jugar amb profunditat.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs