PRÈVIA | JUVENIL A – EL OLIVAR

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | JUVENIL A – EL OLIVAR
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | JUVENIL A – EL OLIVAR

Sense relaxació.
El Juvenil A, després de l’enorme victòria al camp del FC Barcelona, rep en el Nou Municipal a El Olivar, cuer del grup, amb el clar objectiu de no confiar-se per mantenir l’excel·lent dinàmica de resultats.

Sisens amb 34 punts, els de Miguel Ángel Samprón són, sens dubte, el rival a batre de la lliga en aquests moments. Després de sumar 13 dels últims 15 punts en joc, el Juvenil A ha deixat enrere la zona de descens, a 14 punts, i cerca enganxar-se al tren davanter de la classificació.

El rival, El Olivar, es troba en l’últim lloc de la taula amb 10 punts, a 13 de la zona de permanència. Després d’aconseguir 1 triomf en 22 jornades disputades, el conjunt aragonès buscarà sorprendre el Cornellà i sumar 3 punts que li donin esperança de cara a la salvació.

L’última visita d’El Olivar al Nou Municipal, la temporada passada, es va saldar amb empat a 1.

HORARI 

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte- 9 de febrer a les 16:30h al Nou Municipal de Cornellà.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “Davant El Olivar volem continuar amb la línia de joc i resultats de la segona volta. Quan va acabar la primera volta, ens vam marcar fer una segona part de campionat millor que la primera i fins al moment l’estem aconseguint. Afrontem dos partits importants abans de l’aturada per poder aspirar a la zona alta de la classificació.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs