PRÈVIA | JUVENIL A – CD SAN FRANCISCO

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | JUVENIL A – CD SAN FRANCISCO
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | JUVENIL A – CD SAN FRANCISCO

Objectiu: 12 punts.

Resten 4 jornades de competició i el conjunt de Miguel Ángel Samprón té clar l’objectiu: intentar aconseguir els 12 punts que queden en joc.

La derrota per la mínima de la passada jornada davant el Gimnàstic de Tarragona va posar punt i final a la gran dinàmica de 19 jornades sense perdre però l’equip competirà al màxim per finalitzar la temporada el més amunt possible. Actualment, els verds es mantenen en la sisena posició amb 41 punts.

Per part seva, el CD San Francisco es troba en el novè lloc de la classificació amb 31 punts, 4 per sobre de les posicions de descens. Després de la derrota de la passada jornada davant el Stadium Casablanca, el conjunt balear va deixar escapar una gran oportunitat de tenir la permanència pràcticament en la butxaca.

HORARI

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte- 16 de març a les 16:30h al Nou Municipal de Cornellà.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “El resultat davant el Nàstic de Tarragona ens ha de servir per estar més concentrats. Crec que vam ser superiors en joc i ocasions però vam encaixar dos gols en accions molt concretes que hem de dominar. En algun moment podia arribar la derrota en una competició de tanta igualtat. Com a locals, tractarem de dominar el joc i obtenir els 3 punts”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs