PRÈVIA | JUVENIL A – CD MANACOR

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | JUVENIL A – CD MANACOR
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | JUVENIL A – CD MANACOR

A seguir en línia ascendent.
Els homes de Miguel Samprón reben al cuer del grup després d’aconseguir un punt en el camp de l’Olivar. Després d’encadenar dues setmanes consecutives puntuant, amb victòria davant el líder i empat en el camp d’un rival directe, l’equip necessita sumar de 3 en 3 per sortir de la zona de descens i seguir generant bones sensacions. A 1 punt de la zona de permanència, el Juvenil A se troba en la catorzena posició de la taula.

El rival d’aquesta setmana, el CD Manacor, es troba en l’últim lloc de la classificació. Després de 8 jornades ja disputades, el conjunt balear ha sumat una victòria, un empat i sis derrotes. Amb aquests registres se situen, amb 4 punts, a 3 de la salvació. A més, cal destacar que el Manacor no ha puntuat en cap dels 4 desplaçaments realitzats fins al moment.

En el duel de la temporada passada, el Juvenil A va superar al Manacor per 3 a 0.

HORARI

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte- dia 27 a les 16:30h en el Nou Municipal de Cornellà.

ZONA MIXTA

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “En el camp de l’Olivar es van generar ocasions suficients per guanyar el partit. Hem de continuar amb aquest nivell d’arribades a l’àrea rival i encertar. La línia de les dues últimes setmanes de competició és positiva i hem de mantenir-la per aconseguir la victòria”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs