PRÈVIA | JUVENIL A – CD EBRO

Inicio » Notícies » Actualitat » PRÈVIA | JUVENIL A – CD EBRO
/ Actualitat, La prèvia, Notícies

PRÈVIA | JUVENIL A – CD EBRO

Nou partit a casa per seguir amb la bona línia.

El Juvenil A rebrà el CD Ebro en horari matinal. Després del merescut triomf de la setmana passada davant el Jabac i Terrassa, en l’estrena de Jorge Freixes al capdavant de l’equip, el Juvenil A va recuperar sensacions i va tornar a assaborir la victòria després de tres jornades sense fer-ho.

Demà, en el segon partit consecutiu com a local, el Cornellà buscarà els 3 punts per continuar barallant per quedar el més amunt possible. Precisament en aquesta lluita, hi ha fins a 6 equips únicament separats per 5 punts.

Per part seva, i amb 23 punts, el CD Ebro es troba 2 per sobre de la zona de descens. La notable millora de l’equip en les últimes jornades, que li va permetre deixar el descens, es va veure frenada la setmana passada amb la derrota davant el Barça.

En el duel d’anada a Zaragoza, gran partit que va acabar en taules (3-3).

HORARI I SEGUIMENT

L’enfrontament es disputarà demà -dissabte 29 de febrer- a les 12h al Nou Municipal i es podrà seguir en directe a través del compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

ZONA MIXTA

JORGE FREIXES: “Afrontem el partit amb la il·lusió de continuar millorant i incorporar algun matís al nostre joc per continuar creixent fins a final de temporada. Obtenir un resultat positiu passa per mantenir una concentració màxima durant els 90 minuts. Hem de seguir amb el nivell defensiu mostrat fins ara, que és el que ens permet estar en la situació en la qual estem. A nivell ofensiu hem de continuar fent un pas cap endavant i intentar dur a terme el treballat durant la setmana.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs