PREPARATS PER DONAR-HO TOT

Inicio » Notícies » Actualitat » PREPARATS PER DONAR-HO TOT
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

PREPARATS PER DONAR-HO TOT

La UE Cornellà rebrà l’AE Prat en el primer dels dos partits pendents.

El conjunt de Guillermo Fernández Romo, que no competeix des del passat 21 de gener, ja ha tornat del seu aïllament per COVID19 per preparar un intens mes de febrer, amb 5 partits en 3 setmanes. Després d’un històric i memorable inici d’any amb la Copa del Rey, els verds han passat pàgina i des de ja se centren en l’única cosa important: la lliga.

Els dos punts aconseguits a domicili davant Nàstic i Olot són sinònim de lluita, sacrifici i caràcter per a un Cornellà que afronta el compromís contra el Prat, corresponent a la 13a jornada, amb la màxima il·lusió i amb cares noves a la plantilla: Álex Serrano, Víctor Fernández i Lucien Owona, recents incorporacions.

EL RIVAL

L’equip dirigit per Pedro Dólera serà el primer objectiu per als nostres en aquest particular “tourmalet”. El Prat, situat en la zona més baixa de la taula, arriba a Cornellà després d’haver collit un punt de molt de valor davant el líder, el Nàstic de Tarragona.

Sempre complicat i molt competitiu, el conjunt potablava buscarà mantenir la seva condició d’equip menys golejat i sorprendre un Cornellà que arriba amb la lliçó apresa de la primera volta al Sagnier.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Prat es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà dimecres -10 de febrer- a les 19:30h al Nou Municipal (PORTA TANCADA) i serà dirigit pel col·legiat Carlos Alberto Carbonell Hernández (Comitè Valencià).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“El més important és que podem tornar a jugar en bones condicions. La nostra millor virtut ha de ser preparar-nos al màxim com a equip i augmentar el nostre rendiment individual.”

“El que passa diàriament és la millor organització per a cada partit en concret.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs