PERDEM DOS PUNTS EN EL TEMPS D’AFEGIT (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » PERDEM DOS PUNTS EN EL TEMPS D’AFEGIT (2-2)

La UE Cornellà no ha pogut superar al CD Castellón.
Després de posar-se per davant en dues ocasions, la Unió Esportiva Cornellà no ha pogut deixar els 3 punts a casa arran d’encaixar un gol de penal superat el minut 90.

Primera meitat igualada en el Nou Municipal de Cornellà. Als 9 minuts, David Goldar ha rematat fora una acció d’estratègia que ha llançat Agus Medina i ha pogut significar el primer gol. Poc després, ha estat Leo Ramírez, amb un tir de falta que s’ha estavellat en la barrera, qui ha buscat el gol.

Prop de la mitja hora de joc, sense moltes aproximacions de perill, la igualtat ha estat la protagonista del partit. En el 35′, Carlos Esteve ha centrat una pilota a l’interior de l’àrea però no ha trobat rematador. Poc després, el mateix Esteve ha pogut rematar una pilota però ha caigut dins de l’àrea del Castellón sense que el col·legiat assenyalés res.

Prop del descans, ha estat el visitant Ramos, amb un centre que s’ha perdut per l’àrea sense trobar rematador, qui ha portat una mica de perill a la porteria defensada per Ramón.

En la segona meitat, el Castellón ha tingut la primera aproximació amb una acció dins de l’àrea del Cornellà que Cubillas no ha pogut rematar.

En el 58′, Carlos Esteve ha rematat una pilota en atac del Cornellà i ha establert l’1 a 0. Però pocs minuts més tard, César Díaz ha aprofitat un centre per igualar el partit.

Amb les taules en el marcador, la reacció dels verds no ha trigat en arribar i Leo, en el minut 77, ha disparat potent des de la frontal i ha fet el 2-1.

A partir d’aquí, els de Xavi Calm han sabut gestionar els últims minuts però en el temps de descompte, el col·legiat ha assenyalat penal favorable al Castellón i Muguruza ha empatat.

Finalment, el Cornellà no ha pogut deixar la victòria a casa però es manté en la cinquena posició, a 2 punts del playoff.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà dos partits. El dimecres 27 visitarà a l’Internacional de Madrid en el duel corresponent a l’anada de les semifinals de la Copa Federació i el diumenge es desplaçarà al camp del CD Alcoyano, en la 27a jornada de lliga (17:00h).

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 2-2 CD Castellón

Gols: 1-0 (Carlos Esteve, 65′) / 1-1 (César Díaz, 73′) / 2-1 (Leo Ramírez, 77′) / 2-2 (Muguruza, 90′ p.)

Àrbitre: Jon Ander González Esteban. Ha amonestat als locals Leo Ramírez, Pep Caballé, Goldar i Manucho i al visitant Gálvez.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Xiker, Goldar, Borja, Fall, Eloy (Pep, 84′), Leo Ramírez (Gaspar, 79′), Carlos (Manucho, 71′), Agus i Héctor Camps.

CD CASTELLÓN: Álvaro Campos, Regalón, Satrústegui, Caballero (Cárcaba, 80′), Cubillas, Rubén Díez, Delgado, Gálvez, César Díaz, Ramos (Julio Delgado, 70′) i Muguruza.

XAVI CALM: “En la primera part no hem estat bé però ho hem arreglat en la segona. Tinc la sensació d’haver perdut dos punts. Cada partit és molt difícil, sabíem el potencial que tenia el Castellón. Anirem al camp de l’Alcoyano amb la idea d’aconseguir la victòria, com sempre fem”