NOVA VICTÒRIA DAVANT EL PONTEVEDRA QUE ENS PERMET ACCEDIR A SEMIFINALS (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » NOVA VICTÒRIA DAVANT EL PONTEVEDRA QUE ENS PERMET ACCEDIR A SEMIFINALS (2-1)

La UE Cornellà supera al conjunt gallec i segueix endavant en la competició.
El Cornellà ha realitzat un partit molt seriós i ha tornat a superar, com ja va fer a l’anada, al Pontevedra CF per continuar viu en la Copa Federació.

Després d’uns primers minuts d’igualtat i poques ocasions, el Cornellà ha passat a dominar. Als 19 minuts, un servei de cantonada a favor s’ha convertit en el primer gol del partit. La pilota, després d’un rebutg dins de l’àrea petita, l’ha introduït un jugador visitant al fons de la xarxa.

A partir d’aquí, el domini del conjunt de Xavi Calm ha continuat, no obstant això, superada la mitja hora de partit, el Pontevedra ha tingut la primera acció de perill després d’una rematada de Juan a la sortida d’un córner.

En el minut 40, un cop de cap de Roman a la sortida d’una falta lateral ha estat a punt de significar el segon gol i poc abans del descans, el Pontevedra ha aprofitat un error en zona de tres quarts per empatar el duel. Després del robatori de pilota, Pedro ha centrat i Alex González ha rematat al fons de la xarxa.

El Cornellà ha fet una seriosa segona meitat. Abde, en el minut 64, ha tingut una oportunitat per marcar després d’un centre per banda que a punt a estat d’entrar. Poc després, una nova acció per la dreta ha acabat en un centre de Jaume i una rematada de Gilbert que s’ha anat fora.

I en el minut 73, ha arribat pràcticament la sentència. Bona combinació en atac entre Abde i Héctor Camps que ha permès a Héctor plantar-se sol davant Rubén i fer el segon gol.

Amb el domini i el control, els verds han continuat portant les regnes del partit fins al final i, després de superar l’eliminatòria per un global de 3-1, segueixen endavant en el torneig.

El proper dissabte, el Primer Equip visitarà a l’Hèrcules CF en el partit corresponent a la J25 de Segona Divisió B (19h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-1 Pontevedra CF

Gols: 1-0 (pp, 13′) / 1-1 (Alex González, 43′) / 2-1 (Héctor Camps, 73′)

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico. Ha amonestat als visitant Alex González i Juan.

UE CORNELLÀ: Sergio, Roman, Ricard, Goldar (Héctor Camps, 62′), Carlos García, Oriol, Jaume (Pep Caballé, 74′), Carlos Esteve (Gaspar, 55′), Leo i Abde.

PONTEVEDRA: Rubén, Juan, Nacho Lorenzo (Pibe, 73′), Campillo, Adrián León, Jesús, Nacho López, Berrocal, Javi Pazos (Rivera, 75′), Pedro Vázquez (Iñaki, 80′) i Alex  González.

XAVI CALM: “Crec que hem fet un molt bon partit. En la primera meitat hi ha hagut fluïdesa en el joc però hem tingut alguna pèrdua i així ha arribat el seu gol. I en la segona part hem estat a un bon nivell i hem resolt el partit. Amb el juvenil que tenim és més fàcil fer rotacions. Amb il·lusió i interès, el cansament és secundari”