NÀSTIC DE TARRAGONA 3-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J18)

Inicio » Notícies » Actualitat » NÀSTIC DE TARRAGONA 3-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J18)

Mal inici de 2024.

La UE Cornellà ho ha intentat però ha marxat sense recompensa del Nou Estadi Costa Daurada.

La divuitena jornada de lliga ha començat igualada i sense pràcticament accions de perill. No ha estat, però, els 30 minuts de joc quan Canario ha intentat sorprendre amb un fort llançament de falta lateral que ha refusat la defensa grana. Però el bon inici dels verds, amb serietat defensiva i aproximacions en atac, s’ha vist neutralitzat per un xut llunyà del local Nacho que ha servit per obrir el marcador a Tarragona.

Després del temps de descans, gerro d’aigua freda amb el segon gol als dos minuts d’arrencar; un 2-0 que ha fet molt de mal als homes de Gonzalo Riutort. Malgrat això, els verds no li han perdut la cara al partit en cap moment i han buscat una reacció en forma de gol que finalment no ha arribat. Faltant poc més de 10 minuts per a la conclusió, el Nàstic ha anotat el tercer i definitiu 3 a 0.

El proper cap de setmana (6-7 de gener) no hi haurà jornada de lliga. El següent partit de la UE Cornellà serà diumenge 14 de gener (17h) contra el CE Sabadell a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

Estadi: Nou Estadi Costa Daurada

Competició: Jornada 18 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Nacho, 32′) / 2-0 (Jaume Jardí, 47′) / 3-0 (Marc Fernández, 77′)

Àrbitre: Pablo Monterrubio Torres. Ha amonestado els locals Trigueros, Jaume Jardí i Montalvo, i els visitants Canario i Luisao.

NÀSTIC: Varo, Trigueros (Dufur, 80′), Nacho, Andy (Montalvo, 68′), Oscar, Pablo (Santamaría, 80′), Borja, Tirlea, Joan Oriol, Jaume Jardí (Mario, 85′) i Concha (Marc Fernández, 68′).

UE CORNELLÀ: Yari, Andreu, Vilaplana (Kike López, 60′), Toni Arranz, José Mas, Canario (Luisao, 60′), Caballero, Eudald (Koffi, 84′), Kike Ríos, Gonpi i Marc Tenas (Carles, 60′).