MERESCUDA I IMPORTANT VICTÒRIA (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » MERESCUDA I IMPORTANT VICTÒRIA (2-1)

La UE Cornellà ha donat un cop sobre la taula superant a la UB Conquense.
L’inici de partit ha estat igualat. Cornellà i Conquense amb prou feines s’han deixat veure ofensivament però als 9 minuts, després d’un centre per banda, Carlos Esteve ha rematat de cap per obrir la llauna.

A partir d’aquí, els verds s’han fet amb el control del partit i han seguit aproximant-se a l’àrea defensada per Marqueta. Manu Torres, en el 15′, ha rematat de primeres un centre lateral de Gaspar. Pocs minuts més tard, una nova acció per banda d’Eloy Gila ha servit perquè Gaspar fes el segon després d’un potent tret.

La primera meitat ha continuat avançant amb un Cornellà dominador i molt segur. Els visitants, per la seva banda, han tingut una única aproximació de perill amb un tret d’Óscar que Ramón ha detingut sense problemes.

En la segona meitat, els de Xavi Calm no han deixat  de dominar però les ocasions amb prou feines s’han produït. Un tir ras de Pep Caballé a les mans de Marqueta i un llançament de falta d’Ignasi en el minut 72 ha estat de lo més destacat dels segons 45 minuts.

Amb el marcador a favor i el partit sota control, els verds han gestionat a la perfecció el pas dels minuts. Eloy Gila, en el 82′, ha tingut una bona oportunitat després d’una acció individual que ha finalitzat amb un tret i una bona intervenció del porter.

Ja en el temps de descompte, en una de les poques accions d’atac visitant, Adhibe ha retallat diferències en el marcador.

Sense temps per pràcticament res més, la UE Cornellà ha aconseguit una merescuda i important victòria davant un rival directe en la classificació.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà al FC Barcelona B (dissabte, 17:00 h).

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 2-1 UB Conquense

Gols: 1-0 (Carlos Esteve, 9′) / 2-0 (Gaspar, 20′) / 2-1 (Adhibe, 90+’)

Àrbitre: Josué Barrera Santana. Ha amonestat als locals Fall i Carlos Esteve i als visitants Joan Vega, Oriol Rey, Jorge i Jairo.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ignasi, Manu Torres, Borja, Fall, Eloy Gila (Juan, 90′), Pep Caballé, Carlos Esteve (Jaume, 77′), Agus Medina i Gaspar (Goldar, 66′).

CONQUENSE: Marqueta, Óscar, Oriol Rey, Parera, Joan Vega, Fran Simón, Jorge, Lozano (Agi, 68′), Jairo, David R. (Adhibe, 85′) i Gerica (Pelaez, 53′).

XAVI CALM“Els 3 punts d’avui són molt importants. Hem sortit molt bé al partit. Les últimes setmanes estem arribant més a l’àrea rival. Els puntes estan treballant ben i estem sent una mica més directes. Seguirem treballant, com cada setmana, per intentar aconseguir els 3 punts la propera jornada en un camp molt difícil”