MARIBEL LÓPEZ, NOVA PRESIDENTA DE LA UE CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » MARIBEL LÓPEZ, NOVA PRESIDENTA DE LA UE CORNELLÀ
/ Actualitat, Notícies

MARIBEL LÓPEZ, NOVA PRESIDENTA DE LA UE CORNELLÀ

Comença una nova etapa.

Maribel López González es converteix en la nova presidenta de la Unió Esportiva Cornellà i la seva Fundació, després dels deu anys de treball incansable, professionalitat i compromís d’Alejandro Talavera.

Per a la nova presidenta de la UEC (primera dona que ocupa el càrrec en la història del club), aquesta nova etapa suposa “un repte personal il·lusionant”. I afirma que “el nostre club compta amb una gran base, en la qual es treballa des de fa anys i que ens permet afrontar amb confiança el context actual. Amb un projecte de pedrera que volem continuar desenvolupant per seguir creixent com a entitat, i sempre sent fidels a la nostra identitat i els nostres valors.”

“Espero poder complir amb les expectatives i la bona feina realitzada fins ara per Alejandro Talavera, que ha estat el millor president de la història del club. Així mateix, agraeixo tant a l’Alex com a l’Andrés que hagin pensat en mi per al càrrec de presidenta. Continuarem reforçant la tasca que fa l’entitat en l’àmbit social. Conec el club fa molts anys i no serà fàcil igualar l’excel·lent feina de Talavera però intentaré estar a l’alçada a base de ganes i il·lusió”, afegeix.

La cornellanenca Maribel López va començar a involucrar-se amb el club en la seva etapa com a mare de dos futbolistes de la pedrera, i posteriorment va formar part de l’equip d’Alejandro Talavera com a directiva de l’àrea social, en la qual va tenir un paper fonamental en la construcció i creixement de la secció inclusiva InserCOR.

Tota la família de la UE Cornellà dona la benvinguda a Maribel en el seu nou càrrec de presidenta i li desitja el millor en aquesta nova i il·lusionant etapa.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs