MALGRAT L’ESFORÇ, MARXEM DEL MINI SENSE PUNTUAR (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » MALGRAT L’ESFORÇ, MARXEM DEL MINI SENSE PUNTUAR (2-1)

La UE Cornellà ha caigut per la mínima davant el FC Barcelona B.
Després d’uns primers minuts de tempteig en els quals cap dels dos equips ha generat perill, el Barça B ha disposat de dues oportunitats. Monchu i Collado han buscat el gol amb dos tirs però la pilota no ha vist porteria.

En el minut 20, Abel Ruíz ho ha intentat després d’una assistència per banda de Collado però el tret l’ha detingut Ramón. Poc després, el Cornellà ha tingut la rèplica amb un xut de Fall des de la frontal que ha sortit fregant el travesser. Ha estat l’ocasió més clara del primer temps.

Amb el pas dels minuts, el Barça B ha seguit generant perill. Prop de la mitja hora de joc, Ramón ha estat providencial amb una mà que ha evitat el gol d’Abel Ruíz. Tot seguit, després d’un servei de cantonada, Carles Pérez ha marcat el primer gol de cap.

En la segona meitat, el Cornellà ha sortit bé però han estat els de García Pimienta els que, en la primera acció de perill, han marcat el segon. Jugada per banda, centre de Carles Pérez i rematada d’Abel Ruíz.

A partir d’aquí, el Cornellà no ha baixat els braços en cap moment i amb treball ha aconseguit, en el 66′, retallar distàncies des dels onze metres mitjançant Pere Martínez.

Els minuts posteriors al gol, els homes de Xavi Calm s’han mostrat superiors, amb domini sobre terreny rival i aproximacions per banda. En el temps de descompte, de nou Pere ha pogut igualar el duel amb un tir que ha blocat Iñaki.

Finalment, el marcador no s’ha mogut i la UE Cornellà ha sumat la primera derrota de la temporada lluny del Nou Municipal.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà dos partits al Nou Municipal. El dimecres 21 rebrà al CD Teruel, en el partit corresponent als setzens de final de la Copa Federació (20:45h) i el dissabte s’enfrontarà a l’Atlètic Balears, en la 14ª jornada de lliga (17:00h).

Estadi: Mini Estadi

Resultat: FC Barcelona B 2-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Carles Pérez, 33′) / 2-0 (Abel Ruíz, 55′) / 2-1 (Pere, 67′ p.)

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. Ha amonestat als locals Collado, Abel Ruíz, Miranda i Aleñá i als visitant Borja, Carlos Esteve, Ignasi i Agus Medina,

FC BARCELONA B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, Chumi, Miranda, O. Busquets, Carles Pérez (J. Conca, 90′), Monchu, Abel Ruíz (Mujica, 81′), Aleñá i Collado (Riqui Puig, 74′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ignasi, Manu Torres (Ricard, 90′), Borja, Fall, Eloy Gila, Pep Caballé (Monterde, 81′), Carlos Esteve, Agus Medina i Héctor Camps (Jaume Pascual, 63′).

XAVI CALM: “De l’actitud de l’equip no tinc res a dir. Crec que ens hem merescut l’empat. És cert que en la primera part ens ha faltat ser més valents però en la segona l’equip ha tingut actitud i ha fet un pas endavant. Ha estat una llàstima no poder empatar”