L’ÚLTIM, A ALACANT

Inicio » Notícies » Actualitat » L’ÚLTIM, A ALACANT
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

L’ÚLTIM, A ALACANT

La UE Cornellà acomiadarà la temporada al Rico Pérez d’Alacant.

L’equip de Guillermo Fernández Romo es prepara per disputar l’últim partit de la temporada 2020/21. El descans de l’última jornada fa que els verds acabin una setmana abans la competició amb molt en joc.

L’últim triomf davant La Nucia va servir per mantenir intactes les opcions d’ascens a Primera RFEF. De fet, una victòria dels verds davant l’Hércules CF donaria l’ascens matemàtic que, per contra, hauria d’esperar en cas d’empat o derrota.

EL RIVAL

L’Hércules CF, únic rival que ha aconseguit vèncer al Cornellà en aquesta segona fase, encara compta amb tres partits per davant (Cornellà, Lleida i Llagostera).

El conjunt dirigit per Manolo Díaz sap que gran part de les seves opcions passen pels dos partits que tenen com a local, dissabte i dimecres de la setmana vinent. Però ha deixat clar que “únicament pensem en el dissabte, no podem pensar en una altra cosa”.

Amb una zona alta tan atapeïda, cada punt és imprescindible i tant Cornellà com Hércules, primer i segon, són plenament conscients.

SEGUIMENT

El duel entre Hércules i Cornellà es podrà seguir a través del canal TV de l’Hércules CF (16’50€) i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà dissabte -15 de maig- a les 18h a l’Estadi José Rico Pérez i serà dirigit pel col·legiat Alexandre Alemán Pérez (Comitè Las Palmas).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO:

  • Declaracions completes, AQUÍ

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs