LLUITA INCANSABLE SENSE PREMI (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » LLUITA INCANSABLE SENSE PREMI (2-0)

La UE Cornellà perd a Son Malferit davant el líder.

El Cornellà no ha pogut aconseguir res positiu en la seva visita a Son Malferit. Un gol als 4 minuts de partit i l’expulsió de Ricard abans del descans, han posat molt costa amunt el partit als verds que, malgrat tot, no s’han donat per vençuts en cap moment.

El partit s’ha posat de cara per als locals als pocs minuts de començar. Nuha, ha aprofitat una indecisió de la defensa cornellanenca per fer l’1 a 0. L’ATB ha pogut marcar el segon, prop de la mitja hora de partit, en una rematada de cap de Marcos que Ramón ha detingut en dos temps. Poc després, el Cornellà s’ha aproximat a l’àrea defensada per Carl amb una rematada alta de Leo que l’àrbitre ha invalidat per fora de joc.

Però propers al descans, el col·legiat murcià ha deixat als verds en inferioritat numèrica després d’ensenyar-li la segona groga a Ricard Pujol. Dur cop abans de finalitzar el primer temps.

Ja en la segona meitat, tot just començar, els de Manix Mandiola han fet el segon, obra de Samuel. A partir d’aquí, el Cornellà ha buscat reaccionar però li ha costat arribar amb perill a l’àrea de l’Atlético Baleares. Els de casa, per part seva, han pogut fer el tercer en alguna ocasió però els de Xavi Calm, lluny de rendir-se, han tingut el gol a prop. Primer, en un llançament de falta de Leo que Carl ha enviat a córner i després, en el tram final, en una rematada al pal del mallorquí Jaume Pascual.

Fins al final, amb rematades de Leo i Pere, els verds han insistit però no han aconseguit superar la porteria de Carl Klaus. Malgrat la derrota, i independentment de la resta de resultats, la UE Cornellà finalitzarà la jornada en posicions de playoff.

La setmana vinent, i després de la retirada de la competició de l’Ontinyent CF, el Primer Equip no jugarà però sumarà els 3 punts.

Estadi: Són Malferit

Resultat: At. Balears 2-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Nuha, 40′) / 2-0 (Samuel, 46′)

Àrbitre: Kevin Javier Moreno Muñoz. Ha amonestat als locals Peris, Vallori, Canario, Marcos i Nuha i als visitants Pere, Pep Caballé i Carlos Esteve.

AT. BALEARES: Carl, Kike López, Peris (Álvaro Vega, 75′), Vallori, Rubén González, Villapalos, Canario, Marcos de la Espada, Nuha (Pedro Ortiz, 62′), Fullana i Samuel Shashoua (Hugo Díaz, 80′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja (Xiker, 80′), Leo, Eloy, Pep Caballé (Gaspar, 62′), Carlos Esteve (Jaume, 62′), Agus i Lobato.

XAVI CALM: “Partit molt intens. Sabíem que ells eren un gran equip. El primer gol i l’expulsió ens han marcat. La primera targeta de Ricard no és falta i després rigorosa. Toca continuar treballant per continuar a playoff. L’actitud de l’equip ha estat molt bona, demostrant que vol estar aquí. Cal felicitar l’At. Baleares per la victòria.”