L’EQUIP SUPERA LES ADVERSITATS I SUMA UN PUNT A PERALADA (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » L’EQUIP SUPERA LES ADVERSITATS I SUMA UN PUNT A PERALADA (2-2)

La UE Cornellà ha empatat davant el CF Peralada després de jugar més de mitja hora amb un home menys.

El partit ha començat d’una forma inesperada. Després d’una recuperació en zona de mitjans, el Peralada s’ha avançat en el marcador gràcies al gol de Kevin Soni.

A partir d’aquí, els de Xavi Calm han agafat les regnes del duel i han generat joc i accions de perill. Eloy Gila, amb dos tirs a porta en els minuts 4 i 8, ha estat l’home que més perill ha portat a l’àrea defensada per Jose Suárez.

Amb el pas dels minuts els locals amb prou feines s’han deixat veure en zona ofensiva i això ho ha aprofitat el Cornellà per continuar creant ocasions. En el minut 28, combinació entre Agus i Pere que ha finalitzat el lateral amb un centre a les mans del porter.

La insistència dels verds (avui de negre), ha tingut la seva recompensa faltant deu minuts per al descans arran d’un servei de banda llarg que, després de tocar Jose Suárez, Carlos Esteve ha rematat al fons de la xarxa per establir l’empat.

La segona meitat ha estat marcada per l’expulsió de Leo Ramírez, no obstant això, el Cornellà ha aconseguit donar-li la volta al marcador amb un gran gol de Goldar. En el minut 62, Ignasi ha servit una falta lateral i el central ha rematat de cap a la perfecció.

Però amb el pas dels minuts, jugar amb un efectiu menys s’ha notat i els de Narcís Pelach “Chicho” han igualat en el minut 75 gràcies a un gran tir de Montes que ha entrat per l’escaire.

El tram final ha estat de molts nervis, amb aproximacions per tots dos costats i gran intensitat. L’àrbitre ha anul·lat una acció al Peralada quan la pilota ja havia entrat i poc després ha decretat falta de Ramón per retenir la pilota massa segons.

Ja en el temps afegit, el Cornellà ha tingut un doble servei de cantonada sense conseqüències.

La setmana vinent, el Primer Equip rebrà a la UB Conquense (diumenge, 18:00 h).

Estadi: Municipal de Peralada.

Resultat: CF Peralada 2-2 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Kevin Soni, 2′) / 1-1 (Carlos Esteve, 36′) / 1-2 (Goldar, 62′) / 2-2 (Montes, 76′)

Àrbitre: Marcos Latorre Gracia. Ha amonestat als locals Ferraresi i Montes i als visitants Ignasi, Borja, Carlos Esteve, Eloy Gila, Agus Medina, Manu Torres i Ramón. A més, ha expulsat al visitant Leo.

CF PERALADA: Jose Suárez, Iago López (Álex Pachon, 64′), Ferraresi, Jordan, Montes, Rober, Valery, Paik (Yuya, 67′), Pau Miguélez, Kevin Soni i Kilian (Andzouana, 64′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Manu Torres, Borja, Goldar, Pere (Roman, 90′), Agus, Fall, Leo, Eloy (Jaume, 83′), Carlos Esteve (Pep Caballé, 72′) i Ignasi.

XAVI CALM“Veient com ha anat el partit el punt és bo. Ens han expulsat a un jugador en el 55′ i ens han xiulat una falta per segons en el 90′. Les ganes d’aconseguir la victòria ens han fet estar una mica nerviosos. L’equip està treballant moltíssim per guanyar. Som els primers que volem canviar aquesta dinàmica”