L’EQUIP CAU EN LA SEVA VISITA A LLAGOSTERA (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » L’EQUIP CAU EN LA SEVA VISITA A LLAGOSTERA (2-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Sense premi en un partit molt disputat.

Després d’avançar-se en el marcador, la UE Cornellà ha caigut en la seva visita al Municipal de Llagostera arran de rebre dos gols a pilota aturada en el segon temps.

Primera meitat molt seriosa dels verds. Després d’un inici amb una doble oportunitat a favor sense èxit final, el Cornellà ha agafat avantatge en el marcador gràcies a un cop de cap de l’asturià Pablo Fernández a la sortida d’un córner.

El domini dels nostres s’ha prolongat els minuts posteriors, ben posicionats sobre el terreny i sense fissures en defensa, no obstant això, poc abans del descans, el local Sascha ha estavellat una pilota en el pal, en l’oportunitat més clara pel Llagostera en els primers 45′.

En la represa, els d’Oriol Alsina li han donat la volta al marcador en 10 minuts gràcies al doblet de Sergio Cortés. Primer, amb un llançament de falta des de la frontal. I uns minuts més tard, transformant una pena màxima.

Per sota en el marcador, els de Fernández Romo han barallat a la recerca de l’empat fins a la conclusió. L’equip es manté en la classificació amb 19 punts.

El proper diumenge 7 de març, la UE Cornellà rebrà al RCD Espanyol B en el partit corresponent a la 19a jornada de competició (18h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Municipal de Llagostera

Resultat: UE Llagostera 2-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Pablo, 8′) / 1-1 (Sergio Cortés, 52′) / 2-1 (Sergio Cortés, 62′ p.)

Àrbitre: Daniel David Baiges Dones. Ha amonestat els locals Gil Muntadas, David i Diego, i els visitants Álex Serrano, Kevin Presa i Agus Medina. A més, ha expulsat el visitant Estellés per doble amonestació.

UE LLAGOSTERA: Marcos, Aimar, Monreal, David García, Sergio Cortés (Manchón, 90′), Sascha, Gil Muntadas (Pitu, 84′), Cristian Dieste (Duba, 75′), A. Roig (Bigas, 45′), Salvans i Diego.

UE CORNELLÀ: Juanma, Estellés, Rulo (Gonzalo, 87′), Dorca (Àlex Pla, 64′), Kevin Presa (Chiki, 73′), Eloy, Álex Serrano (Max Marcet, 45′), Pablo Fernández (Ontiveros, 87′), Pol Moreno, Borja García i Agus Medina.