L’EFECTIVITAT DETERMINA EL PARTIT (1-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » L’EFECTIVITAT DETERMINA EL PARTIT (1-2)

Els verds han caigut davant el Sevilla Atlético al Nou Municipal.

La UE Cornellà, que ha perdonat en excés en el primer tram de partit, ha acabat cedint els 3 punts davant un rival que ha sabut aprofitar les seves accions en atac.

Des de l’inici els verds s’han mostrat superiors al seu rival, dominant el joc i creant perill sobre la porteria defensada per un decisiu Javi Díaz sota pals. Primer Zalaya, amb un potent llançament de falta lateral, i poc després Moha, han estat prop de posar per davant els de Raúl Casañ, no obstant això, el guió del partit ha donat un gir radical amb el gol del visitant Nacho Quintana, aprofitant el refús d’una falta lateral. Amb el 0-1 s’ha arribat al temps de descans.

En el segon temps, els de Raúl Casañ han sortit decidits i el gol ha estat a punt d’arribar, en una acció de Moha per banda, però la pilota ha donat en el pal. I prop de complir-se l’hora de joc, els andalusos han situat el segon en el marcador arran d’una internada per banda esquerra que ha definit Capi al fons de la xarxa.

A partir d’aquí, i encara amb molts minuts per davant, el Cornellà s’ha instal·lat en terreny rival a la recerca d’oportunitats de gol i ha aconseguit reduir distàncies en el marcador gràcies a la diana de Sascha en el minut 80. Però poc més han pogut fer els nostres, que ho han intentat sense fortuna en els metres finals.

La setmana vinent, 14a jornada de competició en el camp del CD Alcoyano (dissabte, 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-2 Sevilla At.

Gols: 0-1 (N. Quintana, 28′) / 0-2 (Capi, 59′) / 1-2 (Sascha, 80′)

Àrbitre: Andrés Fuentes Molina. Ha amonestat els locals Pipo i Eloy Gila, i els visitants X. Sintes, N. Quintana, Valentino, Lulo i Javi Díaz.

UE CORNELLÀ: Lucas, Andrada (Dorca, 58′), Rulo, Mancuso, Chiki, Víctor (Eloy, 8′), Zalaya, Pepe Bernal (Borja, 58′), Albizua (Sascha, 58′), Moha (Pla, 75′) i Pipo.

SEVILLA ATLÉTICO: Javi Díaz, Valentino, Kibamba, N. Quintana, Santiesteban (Juanmi, 66′), Juanlu (Luis Vacas, 89′), X. Sintes (Luismi Cruz, 76′), Juan María, Kike Salas, Capi (Zarzana, 89′) i Lulo.

RAÚL CASAÑ: “Els partits a casa són sempre molt directes i intensos. El rival ha estat més efectiu, així és la categoria. Si tens ocasions i no marques, acabes perdent. Cal continuar treballant perquè cada setmana és d’una gran exigència i cal estar a l’alçada.”