LA UE CORNELLÀ TREU AVANTATGE DEL PARTIT D’ANADA (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ TREU AVANTATGE DEL PARTIT D’ANADA (0-1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Els de Xavi Calm superen al Pontevedra CF en l’anada dels quarts de final de la Copa Federació.
Bon partit del Cornellà que obté avantatge de cara al duel de tornada i aconsegueix guanyar en un camp on cap equip ho havia fet aquesta temporada.

El partit ha arrencat dominat pel conjunt gallec. En els primers compassos, han disposat d’un servei de cantonada i d’un tret de Pibe que ha sortit alt.

Però a poc a poc el Cornellà s’ha estirat i Abde, en el 24′, ha tingut un acostament a l’àrea local que ha allunyat la defensa.

Prop de la mitja hora, el col·legiat no ha assenyalat res en una possible falta dins de l’àrea del Pontevedra sobre Manucho. Poc després, Pibe ha tornat a tenir l’oportunitat d’avançar al Pontevedra després de plantar-se sol davant Sergio.

Tot just començar el segon temps, el Cornellà s’ha avançat gràcies a Carlos García. Servei de falta de Gaspar que, després de tocar Uche, Carlos ha rematat a gol.

Faltant menys de mitja hora, Jaume s’ha plantat sol davant Ualoloca però no ha pogut definir. Pocs minuts més tard, ha estat Gilbert qui ha tingut l’oportunitat de marcar el segon però no ha estat encertat. El mateix Gilbert, en el 75′, ha rematat fora un centre d’Abde.

A partir d’aquí, el Pontevedra ha buscat l’empat fins al final i ha estat a punt d’aconseguir-lo després d’enviar al pal un llançament de penal.

Finalment, i malgrat dominar els últims minuts, els de Xavi Calm han estat el primer equip en guanyar aquesta temporada a l’Estadi Municipal de Pasarón.

Amb aquest resultat, el Cornellà agafa avantatge de cara al partit de tornada en el Nou Municipal, dintre de 7 dies.

El proper diumenge, el Primer Equip rebrà al Lleida Esportiu en l’enfrontament corresponent a la 24a jornada de lliga (12h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Estadi Municipal de Pasarón.

Resultat: Pontevedra CF 0-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Carlos, 46′)

Àrbitre: Daniel García Lesta. Ha amonestat als visitants Uche, Eloy i Héctor Camps.

PONTEVEDRA CF: Ualoloca, Juan, Campillo, Castro, Lorenzo, Jesús, Álex Fernández (Antón, 24′), Borja, Pibe, Rivera i Bustos (Javi Pazos, 61′).

UE CORNELLÀ: Sergio, Roman (Agus, 64′), Héctor Camps, Carlos, Xiker, Oriol, Uche, Gilbert, Gaspar (Jaume, 52′), Abde i Manucho (Eloy, 57′).

XAVI CALM: “Hem fet un partit molt seriós defensivament. El Pontevedra ha portat la iniciativa en la primera part però hem tingut accions molt bones. I en la segona, malgrat que ens han fet estrènyer les dents, hem pogut aconseguir un marcador més ampli en alguna contra. Content pel treball que hem fet després d’un viatge llarg. Continuem demostrant que aquesta competició ens interessa. Toca recuperar-se i centrar-se en el Lleida.”