LA UE CORNELLÀ ES PREPARA PER REPRENDRE L’ACTIVITAT

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ ES PREPARA PER REPRENDRE L’ACTIVITAT
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

LA UE CORNELLÀ ES PREPARA PER REPRENDRE L’ACTIVITAT

L’equip començarà la setmana vinent.

Després de més de dos mesos sense activitat a causa de la pandèmia del COVID-19, la UE Cornellà ja prepara la volta al treball amb el play-off express entre cella i cella.

Seguint totes les recomanacions que arriben per part de les autoritats sanitàries i la Real Federació Espanyola de Futbol, divendres passat dia 29 va tenir lloc la formació online sobre la prevenció i el protocol d’actuació en la represa de l’activitat esportiva, que va reunir jugadors de la primera plantilla, cos tècnic i treballadors del club.

Demà, dilluns 1 de juny, al llarg de tota la jornada, tant jugadors i cos tècnic del Primer Equip com a treballadors de l’entitat se sotmetran al test del COVID-19 sota la supervisió de l’equip mèdic de la UE Cornellà.

Posteriorment, el dimarts dia 2, està previst l’inici de l’activitat en el Nou Municipal de Cornellà, de la forma que indica la RFEF i seguint totes les normes i protocols d’actuació que s’han establert per a la volta als entrenaments amb la màxima prevenció, higiene i seguretat.

*Totes les sessions d’entrenament, tal com indiquen les autoritats, es duran a terme a porta tancada. Prohibit l’accés de públic.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs