LA SETENA CONSECUTIVA A CASA I PLAYOFF (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA SETENA CONSECUTIVA A CASA I PLAYOFF (1-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Nova victòria al Nou Municipal davant l’Espanyol B.

La UE Cornellà continua ampliant el seu registre històric després del triomf d’avui, el setè consecutiu a casa, davant el RCD Espanyol B. 3 nous punts que situen a l’equip en posicions de playoff d’ascens.

Primera part d’intensitat i alternatives per a tots dos equips. En els primers compassos, el visitant Kevin Oliver ho ha intentat amb un tret que Ramón ha blocat. Uns minuts més tard, bones aproximacions per a un Cornellà que ha tingut a prop el gol; Becerra, en el 23′, ha tingut l’oportunitat de superar a Adrián López però la seva rematada ha sortit massa alta. Poc després, Pablo Fernández i Cristian Pérez també l’han tingut sense èxit. Però una de les més clares ha arribat faltant 10′ per al descans, quan Pol Moreno ha rematat de cap una pilota des de la cantonada i ha obligat el porter a intervenir.

Amb la segona meitat en marxa, les ocasions de gol han continuat arribant. Pablo, molt actiu en zona d’atac, ha estat prop d’obrir el marcador amb dues rematades que ha detingut el porter. I tot seguit, Becerra ha situat l’1 a 0 -marcant per segona setmana seguida- després de rematar al fons de la xarxa un servei de cantonada.

A partir d’aquí, el filial espanyolista ha mogut fitxa per buscar la reacció però tant la defensa com Ramón s’han mantingut forts, aconseguint porteria a zero en un nou partit a casa (sisè consecutiu).

Confiança, treball i il·lusió, ingredients necessaris per a l’excel·lent estat en el qual es troben els de Guillermo Fernández Romo.

La següent jornada, a domicili, serà davant el CF Badalona el proper diumenge dia 2 de febrer a les 17h.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-0 RCD Espanyol B

Gols: 1-0 (Becerra, 61′)

Àrbitre: Manuel Jesús Orellana Cid. Ha amonestat als locals Becerra, Lobato i Eloy Gila i als visitants Ignacio González, Ricard Pujol i Iago Indias.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Eloy Gila, Iván Guzmán, Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo Fernández (Esteve, 87′), Lobato (Mario Robles, 77′) i Becerra (Abde, 69′).

RCD ESPANYOL B: Adrián López, Carles Soria, Iago Indias, Ignacio González, Damià Sabater (Alberto Fernández, 79′), Moha Ezzarfani, Kevin Oliver (Ferrán Jutgla, 69′), Ricard Pujol, Pol Lozano, Víctor Gómez (Iván Gil, 69′) i Nico Melamed.

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Molt content per la important victòria davant un gran rival. Al Nou Municipal qui encerta primer sol emportar-se el partit. L’equip va evolucionant cada vegada més. Ara toca continuar treballant sense mirar la classificació, pas a pas i competint al màxim cada partit.”