LA HISTÒRIA DELS PLAYOFF ES VESTEIX DE VERD

Inicio » Notícies » Actualitat » LA HISTÒRIA DELS PLAYOFF ES VESTEIX DE VERD
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

LA HISTÒRIA DELS PLAYOFF ES VESTEIX DE VERD

La UE Cornellà és l’equip català amb més playoff consecutius.

Torna a repetir-se la història de les dues últimes campanyes. La UE Cornellà, per tercera vegada consecutiva, s’ha classificat per disputar el playoff d’ascens a Segona Divisió. I encara que aquesta vegada de manera precipitada després de suspendre’s la competició faltant 10 jornades per al final, ningú posa en dubte els mèrits d’aquest equip per classificar-se per la seva gran feina i clar creixement durant tot el curs.

Tres temporades en les quals els verds han aconseguit la major fita històrica del club classificant-se per disputar la promoció d’ascens a la divisió de plata. Major mereixement si cap per aconseguir un mateix objectiu tres vegades consecutives, en tres temporades diferents i amb tres entrenadors diferents al capdavant del projecte.

Però sens dubte, la UE Cornellà tenyeix de verd la història dels playoff per ser el primer equip català a disputar 3 playoff de manera consecutiva. Des que en la temporada 1990/91 s’implantés el format playoff en la categoria de bronze, han estat diversos els equips catalans (un total de 17) que han disputat aquestes eliminatòries d’ascens. Alguns d’ells històrics, com Gramanet, Manlleu, Sant Andreu o Figueres i uns altres més coneguts i amb major presència aquests últims anys, com Nàstic, Sabadell, Barça B, Espanyol B, Lleida…

Però tots aquests equips tenen alguna cosa en comú: com a màxim han repetit playoff dues temporades seguides, dada que encara dóna més valor a la gran feina que s’està realitzant any rere any a la Unió Esportiva Cornellà, entitat que ha estat entre els 16 millors equips de tota la categoria en 3 de les seves 6 temporades a Segona Divisió B.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs