LA CRÒNICA | UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 1 – UE CORNELLÀ 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE LLAGOSTERA-COSTA BRAVA 1 – UE CORNELLÀ 1
/ Crònica

Repartiment de punts en un partit boig, polèmic i amb opcions per als dos equips

L’equip torna de Llagostera amb un punt més en el caseller després d’empatar amb un Llagostera que va equilibrar el gol de Sascha. Els nostres es van posar per davant en una primera part atractiva i amb diverses oportunitats però, un segon temps molt pràctic dels locals, va acabar amb el definitiu empat a un.

Després dels primers minuts de tempteig, el duel es va obrir i va començar l’estira i arronsa en les dues porteries. Primer va ser Fito qui va avisar amb un xut des de la frontal de l’àrea però el cuir va sortir fora. (9 ‘) però va ser Sascha qui va obrir el marcador després de finalitzar una bona jugada personal de Néstor Gordillo. (11 ‘)

Els locals no van abaixar els braços i van obligar a Craviotto a intervenir en dues vegades, primer als 14 minuts per aclarir una rematada de Gabarre i, dos minuts després, per evitar el gol de Gavilán.

Els nostres es van sacsejar la pressió local i van tornar a dominar, gaudint de fins a tres opcions per ampliar distàncies abans del descans: Marc Caballé, amb una rematada de cap que va sortir fora (26 ‘), Edgar amb un xut que va sortir per sobre de la porteria de Marc (35 ‘) i Borja amb un xut que va fregar el pal (37’), van ser els autors d’aquestes oportunitats.

Però el marcador no es va moure i el partit va arribar a l’equador amb el mínim avantatge per al nostre equip, que es va poder veure ampliada si Marc no hagués detingut el tret de Fito Miranda que va protagonitzar una gran jugada personal (61 ‘).

Abans, al 55 ‘, Javi Chica va disparar al pal.

El carrusel de canvis i la manca de continuïtat en el joc no van permetre veure moltes ocasions en el segon tram del segon temps. Els locals volien dominar mentre que el Cornellà, ben posicionat, va evitar les envestides locals.

Amb tot això el duel es va plantar en els últims minuts amb tot per decidir i Pablo Sánchez va empatar el partit a falta de set minuts per al final en una acció carregada de polèmica. El nostre equip va enviar la pilota fora perquè atenguessin a Néstor (que va haver de ser substituït) però el col·legiat, en comptes de permetre l’entrada de les assistències o el canvi del mitjapunta, va permetre el servei de banda local que va acabar amb un centre descarregat per Gabarre i finalitzat per Pablo Sánchez. (83 ‘)

Gerro d’aigua freda per a l’equip que, a més, va haver de jugar els últims minuts amb deu per expulsió d’Édgar. El tècnic local, Óscar Álvarez, també va acabar expulsat.

Tot i així els nostres van tirar d’orgull per desequilibrar l’empat i Borja va estar a punt de aconseguir-ho. En el descompte, el central, que avui va actuar com a migcampista, va enviar l’esfèrica al travesser.

Finalment repartiment de punts que deixa els nostres una setmana més entre els quatre primers. El proper partit serà contra l’Alcoià, diumenge que ve a les 18:00 hores.

Estadi: Municipal de Llagostera

Resultat: UE Llagostera-Costa Brava 1 – UE Cornellà 1

Gols: (0-1) Sascha min. 11 i (1-1) Pablo Sánchez min. 83.

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas. Va amonestar Manu Gavilán, Marc i a Carbó pel Llagostera i a Sascha, Pere, a Gómez i al tècnic, Jordi Roger, pel Cornellà. Va expulsar l’entrenador local, Óscar Álvarez (83 ‘) i a Édgar amb vermella directa (83’) i a Gao amb el partit finalitzat.

LLAGOSTERA: Marc, Javi Chica, Fuser, Pol Gómez (Maymí 63 ‘), Esteban, Carbó, Chele, Pitu (Pablo Sánchez 71’), Gabarre, Gavilán i Leo Ramírez.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Édgar, Maureta, Borja, Néstor Gordillo (Pep Caballé 84 ‘), Gómez, Sascha, Marc Caballé i Fito Miranda (Ricard Pujol 74’)

JORDI ROGER: “Tot el que sigui sumar fora de casa és bo. Tal com ha anat el partit crec que ens podíem haver endut els tres punts però estic content amb l’actitud de l’equip. En aquest camp no pots controlar moltes coses del joc. En el segon temps ells han tingut l’ocasió del gol, que no havia d’haver existit, i el pal. Nosaltres hem tingut contres que, d’haver escollit bé la decisió, estaríem parlant d’un altre resultat. “