LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – ONTINYENT CF 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – ONTINYENT CF 0
/ Crònica

Victòria “Made in Cornellà” per aconseguir els tres primers punts del 2018

Un gol en el descompte de Maureta permet a l’equip aconseguir el primer triomf de l’any i seguir una setmana més en els llocs de play-off. Un duel amb dues parts molt diferenciades, ja que la primera va ser més física i defensiva mentre que la segona, amb un Cornellà més dominador, va ser més atractiva de cara a l’espectador.

Primer temps molt igualat i amb escasses ocasions per a tots dos equips. El joc físic va predominar al talentós i les defenses van ser més forts que els atacs. Tot i això, l’arrencada dels nostres va ser molt intens i Fito Miranda, al primer minut, va poder obrir el marcador amb un xut creuat que va acabar sortint fora.

Les imprecisions i la falta de claredat en els últims metres per part dels dos equips van marcar el primer període. A més, el primer temps va acabar amb un mal gust de boca ja que Sascha Andreu va haver de sortir del terreny de joc a causa d’un cop al genoll.

Amb l’empat a zero es va arribar al descans i, a la represa, els nostres van sortir amb una marxa més a la recerca de la porteria contrària.

Marc Caballé va intentar sorprendre a Álvaro Campos des de lluny però la pilota va sortir fora. (51 ‘)

L’equip va seguir insistint i, encara sense una referència fixa a dalt, va generar perill a través de la mobilitat de Fito i Néstor. El primer va tenir una molt bona oportunitat en el 63 després d’una jugada marca de la casa que va acabar amb un xut que va sortir per sobre del travesser. I el segon també va poder obrir el marcador després d’una bona jugada personal que va acabar en xut del canari però, lamentablement, el cuir va sortir una mica creuat. (72 ‘)

Dos minuts després, en el 74 ‘, el col·legiat va anul·lar un gol al visitant Fran Machado per fora de joc.

Malgrat l’ensurt, els nostres van seguir amb la mirada fixa a la porteria d’Álvaro Campos. Sergio Cortés, en un contraatac i en una demostració de força i conducció de pilota, va poder obrir el marcador però, per desgràcia, el tir no li va acabar sortint del tot correctament.

El duel va entrar en els últims minuts amb tot per decidir i Jordi Roger va decidir donar entrada al juvenil Kilian Honorato que, en la seva primera intervenció, va aconseguir un córner que fet i fet seria la jugada del gol.

Servei de córner que va llançar Cortés al primer pal perquè Valentí prolongués al segon i Maureta, més llest que ningú, va acabar empenyent la pilota fins al fons de la xarxa per aconseguir el seu primer gol oficial com a jugador del Cornellà i deslligar l’eufòria tant en la plantilla com en els aficionats.

L’equip va defensar bé la renda mínima en els últims instants i va sumar una victòria molt important tant pel que fa a punts perquè manté la tercera plaça, com en el pla anímic.

El proper partit que disputarà el primer equip serà davant la UE Llagostera-Costa Brava el dissabte a les 16.30 h.

FITXA TÈCNICA
Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 1 – Ontinyent CF 0

Gols: (1-0) Maureta min. 93

Àrbitre: Raúl Martín González Francès. Va amonestar Fall pel Cornellà i a Carrasco i a Nemesio per l’Ontinyent.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Édgar, Maureta, Fall, Néstor (Kilian 89 ‘), Pep Caballé (Gómez 77’), Sascha (Cortés 44 ‘), Marc Caballé i Fito Miranda.

ONTINYENT: Álvaro Campos, Soler, Verdú, Rober, Julen Monreal, Carrasco, Rubio, Juanan, Fran Machado (Russo 85 ‘), Nemesio (Leomar 67’) i Tito Malagón (Anaba 71 ‘).

JORDI ROGER: “Estic molt content pel resultat i no només pels tres punts. Hem guanyat el gol average a un rival directe. Si algú es mereixia guanyar el partit, tot i les adversitats érem nosaltres. A la primera part teníem una sortida de pilota molt bona però en els últims metres, quan havíem de progressar ens moríem. Crec que en la segona hem estat més precisos i hem trobat un bon joc. Se’ns ha anat un jugador que portava 18 gols en 19 partits però nosaltres no hem pogut fer res per retenir-lo. Tinc un vestidor amb una il·lusió i amb una gana. Amb aquesta plantilla jo vaig a la fi del món. Avui era un partit molt important per demostrar que no hi havia “Enricdependencia”. Enric ha marcat 18 gols amb nosaltres perquè hi havia un equip que treballava i li sorgia de pilotes. Tant de bo ho vegem en segona o en primera però nosaltres tirem endavant. Me n’alegro molt per Kilian perquè treballa molt per l’equip i és un jugador molt vàlid. Molt content per ell i per aquesta pedrera que ve pujant fort. “

VICENTE PARRAS: “Cap derrota és agradable més enllà que sigui al 90 oa minut 1 de partit. Ha estat un partit molt igualat, com esperàvem. Hem plantat cara en tot moment. El partit estava per el 0 a 0 i l’única manera que tant ells com nosaltres podíem fer un gol semblava que anava a ser a pilota aturada. El Cornellà era el que esperàvem, un equip molt treballat, dur, intens i que aprofita molt bé les dimensions del terreny de joc