LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – HÉRCULES CF 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – HÉRCULES CF 0
/ Crònica

Victòria de prestigi davant tot un aspirant al títol

Segon triomf consecutiu de l’equip que passarà la nit en llocs de play-off després de superar l’Hèrcules per la mínima en un gran partit de tots els jugadors davant un dels aspirants al títol. Enric, que va rebre una samarreta pels seus 200 partits amb el nostre club abans de començar el duel, va marcar el gol del triomf.

Primer temps dominat en gran part pel Cornellà, que va tenir contra les cordes a tot un Hèrcules que va marxar al descans amb el bon gust de boca de conservar l’empat a zero inicial.

Encara que en els primers minuts de joc la intenció dels visitants va ser la de voler portar el pes del partit i intentar dominar la possessió de la pilota, poc li va durar la intenció a un Hèrcules que va tenir l’única aproximació gràcies a un córner llançat per Chechu i rematat per Samuel Llorca al qual va respondre Craviotto atrapant el cuir.

El nostre equip poc a poc va anar agafant les regnes del joc i va prendre la iniciativa, sortint des del darrere amb jugades combinades i posant en serioses dificultats a la defensa visitant. Cortés va poder obrir el marcador al 26 ‘però el seu xut va ser fàcil per a Ismael Falcón que va haver de reaccionar un minut després després d’una galopada d’Enric per l’esquerra que la va culminar amb un potent xut.

Gómez va tenir en el seu cap el primer gol del partit després de rematar un córner completament sol a la frontal de l’àrea petita. Quan gairebé tot al Municipal ja estava cantant el gol, lamentablement, el cuir va sortir a escassos centímetres del pal dret de la porteria d’Ismael Falcón.

Els nostres van seguir dominant i mantenint la mateixa intensitat fins al xiulet final del primer acte però el marcador no es va moure.

El segon temps va ser més igualat pel fet que l’Hèrcules va deixar de banda el futbol combinatiu per posar-se la granota de treball i donar-li un punt més físic al duel. Com en el primer acte, la primera aproximació va ser per al conjunt blanc i blau, amb un Juli que va ser el jugador més actiu en atac dels visitants. Primer va rematar fora de cap 51 ‘i després va obligar a Craviotto a treure una mà salvadora per evitar el gol. 52 ‘

Però en cap moment el Cornellà li va perdre la cara al partit, més aviat el contrari, va tornar a treure l’orgull i el seu joc per posar en dificultats a un Hèrcules que va anar reculant poc a poc.

Al 73 ‘d’una jugada carregada de fe d’Enric i seguida per Fito, gairebé la culmina Pep que no va arribar a marcar per molt poc.

Cinc minuts després, els nostres van gaudir d’una doble ocasió molt clara per anotar el primer del partit. Marc Caballé ho va intentar però el seu xut el va treure Samuel Llorca, el rebuig li va caure a Fito que també ho va intentar i novament el cuir va topar a les cames, aquesta vegada, de Checa.

La insistència va tenir premi i un centre de Valentín amb la seva cama menys bona, va acabar amb una rematada d’Enric amb l’esquerra per introduir la pilota al fons de la xarxa i deslligar la bogeria en forma de goig al Nou Municipal.

Però l’equip, en comptes de fer-se enrere i defensar el resultat, va buscar el segon. Fito Miranda, ja gairebé en el 90, va poder aconseguir-ho però la pilota va topar al pal.

Triomf que suposa acumular set punts a la taula i situar-se, momentàniament, en la quarta posició a l’espera dels resultats dels rivals. El proper partit, el Cornellà també jugarà a casa i ho farà davant el Ebre, dissabte a les 20:00 hores.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: Cornellà 1 – Hèrcules 0

Gols: (1-0) Enric 84 ‘

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas. sense amonestacions

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Édgar, Maureta, Fall, Cortés (Fito Miranda 64 ‘), Pep Caballé, Enric Gallego (Reche 88’), Marc Caballé (Sascha 82 ‘) i Gómez.

HÈRCULES: Ismael Falcón, Juanjo Nieto (Pedraj 89 ‘), Peña, Mikel Santamaría, Samuel Llorca, Txeca (Miñano 86’), Chechu, Pepelu, Carlos Fernández, Juli (Óscar Díaz 73 ‘) i Moha.

GUSTAVO Siviero: “Estem cabrejats perquè altra vegada ens torna a passar el mateix. No sabem tancar els partits. Estem caient en el mateix i una mica hem d’arreglar. Havíem fet un partit, almenys, per puntuar. En aquest camp la tensió cal mantenir-la fins quan puges a l’autocar de tornada. El gol ve d’una acció en una sèrie de fets en cadena. El joc del Cornellà t’exigeix ​​tirar-te enrere, fiquen la pilota a dalt, juguen a llarg i són molt combatius en la seva primera línia de pressió. Sobre el final del partit ens va costar estirar-nos una mica més però era lògic, veníem amb les energies minvades. ”

JORDI ROGER: “Quant a vegades pot ser que el resultat hagi estat curt. Crec que era injust que no guanyéssim avui perquè hem fet un gran partit davant un equipàs, estant molt seriosos en totes les línies. Només li hem concedit a l’Hèrcules una ocasió en canvi nosaltres hem més. Hem obtingut un premi merescut. Els primers cinc minuts ells han sortit millor que nosaltres però després hem tingut possessió de pilota, hem volgut jugar a futbol i atacar davant un equip preparat per pujar. El treball des del primer dia s’ha vist recompensat i ens portem els tres punts que és el més important i ens plantem amb set. “