LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – UE OLOT 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – UE OLOT 1
/ Crònica, Notícies

L’Olot impedeix la quarta victòria consecutiva a casa

L’equip no va poder superar a un Olot amb molt d’ofici i que va realitzar un partit molt tàctic per acabar emportant-se el premi dels tres punts. Un solitari gol de Marc Cosme, a falta de 14 minuts per al final, va ser suficient als visitants per poder celebrar un triomf molt important per a ells. D’altra banda el Cornellà, que va tenir ocasions clares per no anar-se’n de buit, es va contagiar del ritme pausat dels visitants i no va poder mostrar la seva millor versió de joc.

El duel va començar amb els dos equips molt actius i buscant obrir el marcador però no va ser fins al minut 7 quan es va veure la primera ocasió del partit. Carles Mas va treure sobre la línia de gol una rematada de Fito Miranda. Una veritable llàstima perquè, d’haver entrat aquella pilota, possiblement s’hagués vist un partit diferent.

Però a poc a poc l’Olot li va anar posant la pausa que necessitaven, i els interessava, per igualar les forces. Als 23 minuts, una bona jugada per l’esquerra d’Iván Guzmán la va acabar rematant Marc Mas però, per sort, el cuir va sortir fregant el travesser.

Als nostres els va costar imprimir la velocitat necessària al cuir per poder superar a un centre del camp i a una defensa visitant molt ben plantada. L’acumulació de futbolistes en fase ofensiva va provocar alguna contra d’un Olot que va donar els dos últims ensurts al 40, amb una rematada de cap de Cosme que no va acabar atrapant Craviotto. Poc després es va repetir la mateixa acció amb els mateixos protagonistes.

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, l’equip va intentar agafar el comandament del partit tot i que la primera ocasió va ser de Marc Mas, al 47, amb un xut creuat que va acabar fora.

Jordi Roger va decidir donar entrada a Néstor i a Cortés per dotar d’aire fresc a l’equip i més velocitat al cuir. Però en moltes ocasions, entre la manca de claredat d’idees i algunes decisions arbitrals poc explicables, no ho van aconseguir.

Borja va salvar el primer gol visitant sobre la línia de gol després d’un intent de vaselina de Marc Cosme (67 ‘).

Finalment la insistència visitant va trobar el premi gràcies a una centrada des de la dreta d’Iván Guzmán que va rematar Marc Cosme per enviar la pilota al fons de la xarxa. (76 ‘)

Amb el marcador advers, l’equip va tirar d’orgull per buscar l’empat. Fins i tot ho va aconseguir però el col·legiat el va anul·lar, suposadament per una falta al porter Ginard.

Els nostres ho van intentar fins al final amb totes les seves forces però no van aconseguir el premi de l’empat.

Derrota que, sumada a la victòria del Badalona, ​​treu als nostres dels llocs de play-off quinze semes després. La primera oportunitat de tornar als llocs de privilegi de la taula la tindran aquest divendres, a partir de les 12 h, a la Nova Creu Alta davant el CE Sabadell.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: Cornellà 0 – Olot 1

Gols: (0-1) Marc Cosme 76 ‘

Àrbitre: César Soto Grado. Amonestacions per a  Fito Miranda, Fall i per a Jordi Roger (entrenador) pel Cornellà i per a Hèctor Simón, Marc Mas, Micaló i Roger Vidal per l’Olot.

CORNELLÀ: Craviotto, Joan Oriol, Valentín (Kilian 83 ‘), Borja, Maureta, Fall (Néstor 58’), Xemi (Cortés 55 ‘), Pep Caballé, Leon, Marc Caballé i Fito Miranda.

OLOT: Ginard, Micaló, Carles Mas, Barnils, Bigas, Masó, Guzmán (Alfredo 87 ‘), Héctor Simón, Marc Mas (Uri Santos 80’), Roger Vidal i Marc Cosme (Toril 85 ‘).

JORDI ROGER: “L’Olot ha guanyat merescudament. Es podia haver empatat però crec que el partit s’ha jugat al ritme que ha volgut Héctor Simón. No hem estat fins i no hem sabut generar ocasions. Ens ha tret del play-off que hem perdut dos partits seguits i que el Badalona porta set victòries seguides. El que més em preocupa és recuperar anímicament l’equip. Jo només ja estic pensant a Sabadell. A veure si podem recuperar jugadors. ”

RAÚL GARRIDO: “Crec que hem fet un autèntic partidàs. Hem tingut fins a set ocasions i l’important és la sensació que ens queda d’equip. Havíem patit molt en els últims tres partits en gespa artificial i avui ja ens tocava. Aquí has ​​de patir perquè aquest camp és molt complicat però l’haver rebut només dues ocasions i haver generat 7 és per estar molt orgullós. “