LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – CD ALCOYANO 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 0 – CD ALCOYANO 1
/ Crònica

Sense premi al titànic esforç de l’equip

Primera derrota del 2018 davant un Alcoià que va tirar d’ofici per endur-se els tres punts del Municipal. El gol de Gat, en el segon temps, va ser suficient perquè els visitants s’emportessin un excessiu premi segons els mèrits que van realitzar un i altre equip.

El duel va començar amb els nostres buscant pressionar a dalt i tenir la possessió de la pilota. Amb triangulacions ràpides, l’equip va dominar els primers minuts del partit tot i que no va generar el perill suficient en els últims metres.

La mala notícia va arribar en el minut 18, quan Sascha va haver d’abandonar el terreny de joc per molèsties físiques. Néstor Gordillo va ocupar la posició de 9 però la fortalesa física dels centrals visitants van dificultar que el canari pogués crear alguna oportunitat clara.

Tot i les adversitats, l’equip no li va perdre la cara al partit i va seguir competint amb les millors armes disponibles. Sergio Gómez va entrar per apuntalar el centre del camp i Marc Caballé va avançar la seva posició per ajudar en atac. En diverses ocasions, els nostres van poder treure centres laterals que, lamentablement, no van acabar trobant rematador.

Les interrupcions, el contacte i el poc ritme va ser la tònica dominant dels primers 45 minuts. L’ocasió més clara va ser una rematada de cap de Ribelles que va sortir per sobre del travesser.

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, el partit va començar més elèctric i els atacants van començar a prendre protagonisme en el dol.

Craviotto va salvar el 0 a 1 (50 ‘) en un mà a mà amb Lli que podia haver suposat que l’Alcoià es posés amb avantatge al marcador.

Lamentablement, quan millor estava l’equip i quan dominava tant la possessió com la sensació de superioritat, va arribar el gol visitant. Gat va disparar des de l’interior de l’àrea per acabar introduint la pilota al fons de la xarxa. (64 ‘)

Tot i el gol l’equip no va abaixar els braços i va seguir insistint. El porter visitant, Miguel Bañuz, va salvar l’empat en dues ocasions. Primer amb una espectacular parada després d’una rematada del jove davanter Kilian (74 ‘) i, dos minuts després, el mateix Kilian va posar a prova els reflexos de Bañuz amb un potent xut des de la frontal de l’àrea.

L’equip va tirar de coratge a la recerca de l’empat però la bona col·locació de la defensa visitant va evitar que els nostres poguessin empatar i van acabar encaixant la primera derrota d’aquest any però que no suposa caure dels llocs de privilegi de la classificació.

L’equip ja té la ment posada en el següent compromís, que serà davant l’Hèrcules d’Alacant, diumenge que ve a les 17:00 h.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: Cornellà 0 – Alcoyano 1

Gols: (0-1) Gat min. 65

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera. Sense amonestacions.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Borja, Maureta, Fall, Néstor (Kilian 70 ‘), Pep Caballé (Cortés 70’), Sascha (Gómez 18 ‘), Marc Caballé i Fito Miranda.

ALCOIÀ: Bañuz, Barreda, Tomás Rus, Gales, Fonts (Poley 45 ‘), Ribelles, Mario Arqués, Gat, Lli (David Torres 68’), Álvaro i Alarcón (Kilian Morante 86 ‘).

ZONA MI

JORDI ROGER: “Crec que el punt d’inflexió ha estat quedar-nos sense Sascha, sense la referència a dalt pel tipus de jugadors que té l’Alcoià. Quan et quedes sense un 9 de referència en un partit d’aquests, és molt complicat. Ens ha matat aquesta baixa i totes les que teníem. Vist els últims 20 minuts, potser sí que em paro a pensar que havia d’haver tret a Kilan abans perquè l’equip necessitava una referència que li creés problemes als tres centrals que abans no havien tingut. Ens ha passat tot de cop en aquest mes de gener. No havíem tingut ni una lesió abans de Nadal i ara estan Reche, Ricard, Sascha. No havíem tingut sancions i ara tenim a Édgar. No ho busco com a excusa, són coses que succeeixen durant una temporada però ens ha vingut tot de cop.

JOSÉ EMILIO RIQUELME GALIANA: “Sabíem de l’enorme dificultat que era venir aquí. El Cornellà té un equipàs. El seu entrenador ha aconseguit fer un bloc complicat i que tenen un registre molt ampli. Ha estat un dels rivals que més ens ha exigit. Abans de l’0 a 1 hem tingut dos mà a mà amb el porter. Si el 0 a 1 no és just, jo crec que als punts …. (Respecte al canvi de Sascha per lesió) Aquesta valoració es fa perquè el gol ha vingut sense Sascha al camp però podia haver arribat el gol -o no- i podia haver passat el mateix -o no- amb Sascha dins. El futbol és un enigma per complet i és molt complicat saber per què passen les coses. Seria menyscabar la capacitat del company que entra al seu lloc. Si el Cornellà té aquesta plantilla igual que tenim nosaltres … Jo no m’he acordat de Mariano o d’un altre futbolista que m’hagi faltat perquè entenc que seria faltar-li el respecte i crec que no cal faltar el respecte a ningú. “