LA CRÒNICA | SD FORMENTERA 1 – UE CORNELLÀ 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | SD FORMENTERA 1 – UE CORNELLÀ 1
/ Crònica, Notícies

Empat aconseguit pel nostre equip en un difícil camp i davant un rival que va posar les coses complicades. Els nostres es van avançar gràcies a un bon gol de Rafa Mujica però els visitants van empatar poc després de la represa gràcies a un llançament de falta molt llunyà de Nando. Punt que serveix perquè l’equip segueixi una setmana més en llocs de play-off.

<! – more ->

El partit va començar amb un Cornellà dominant, que va gaudir de dues oportunitats en tan sols cinc minuts. Primer gràcies a una jugada personal de Pere, que va galopar pel carril central per assistir a Leon però l’holandès no va aconseguir superar a Marc. (2 ‘)

Tres minuts després (5 ‘) una bona combinació ens Mujica i Leon va acabar amb el xut del jove davanter canari, obligant a Marc a enviar el cuir a córner.

Els locals es van veure obligats a fer un pas endavant per evitar les envestides del Cornellà i Craviotto va haver d’intervenir per aturar una pilota rematat amb el cap per Gabri. (12 ‘)

Als 15 minuts arribaria el premi a la insistència: Rafa Mujica lluita per una pilota davant un experimentat central visitant, Javi Rosa, i aquesta pressió va propiciar que el nostre davanter guanyés la pilota, es plantés davant del porter i definís a la perfecció per elevar el primer tant en l’electrònic.

Aquest gol va obligar, encara més, a estirar als locals però la fèrria defensa verda no deixava actuar amb comoditat als homes d’atac del Formentera. Només en el 31 ‘, Craviotto va haver d’intervenir (i de quina manera) per evitar l’empat. Providencial actuació del porter per salvar un mà a mà davant Gabri.

A partir de llavors el partit va entrar en una fase de més migcampisme i no es van veure més ocasions fins al descans.

Amb el 0 a 1 es va arribar a la mitja part i, a la represa, el Formetera va sortir amb l’obligació de buscar l’empat, que ho van aconseguir només 10 minuts després del xiulet inicial i per mediació de Nando Quesada que, amb un llançament de falta des de molt lluny va sorprendre a tots. Leon de Kogel va desviar la pilota prou com parell enganyar Craviotto.

1 a 1 al marcador i tocava reaccionar per tornar de Formentera amb els tres punts. El gol va despertar l’equip que va tornar a prendre les regnes del joc i va generar perill. Xemi, amb una bona acció individual va buscar l’empat però no ho va aconseguir per poc. (63 ‘)

A pilota parada també ho van provar els nostres. Primer Fito Miranda, al 67 ‘i Sergio Cortés, al 75’ ho van provar però sense fortuna.

Entremig d’aquests dos llançaments, Édgar va poder anotar després de rematar de volea a l’interior de l’àrea (68 ‘) i el Formentera també va tenir la seva amb una rematada de cap de Bonilla que va sortir fora per poc.

El duel va entrar a la recta final amb tot per decidir però cap dels dos equips va aconseguir el gol que suposés el triomf.

Empat a un que manté als nostres, per onzena jornada consecutiva, en llocs de privilegi a l’espera de rebre la setmana vinent el líder de la categoria, el diumenge a les 12 hores al Nou Municipal.

Estadi: Municipal de Formentera

Resultat: SD Formentera 1 – UE Cornellà 1

Gols: (0-1) Rafa Mujica min. 15, (1-1) Leon de Kogel (p.p.) min. 56.

Àrbitre: Francisco Javier Fernández Vidal. Amonestacions per Maureta i per Gómez pel Cornellà i per a Samuel i per Momprevil pel Formentera.

FORMENTERA: Marc, Bonilla, Ramon, Javi Rosa (Kotnik 76 ‘), Samuel, Maikel, Crespo, Nando, Juan Antonio, Gabri (Momprevil 86’) i Bruno.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Borja, Maureta, Gómez, Rafa Mujica, Pep Caballé (Xemi 56 ‘), Leon de Kogel (Cortés), Marc Caballé i Fito Miranda (Néstor 82’).

JORDI ROGER:  “No hem fet el nostre millor partit. Ha estat un partit molt descontrolat. Crec que a la primera part hem estat millor que en la segona però no ho hem tingut controlat i no ha estat la nostra millor versió. Sabem que guanyar fora de casa és molt complicat però tot el que sigui sumar fora de casa és positiu ja que ara tots els partits són molt difícils. Uns volen guanyar per estar a dalt i altres volen fer-ho per sortir de sota. Intentarem guanyar el Mallorca per fer bo el punt d’avui. “