Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | REAL ZARAGOZA B -DEPORTIVO ARAGÓN 0 – UE CORNELLÀ 0
/ Crònica, Notícies

Empat sense gols que ens permet continuar una jornada más a play-off

Empat sense gols que ens permet seguir una jornada més en play-off

L’equip no va poder passar de l’empat davant un Deportivo Aragón que va mostrar un gran nivell i va posar les coses molt difícils en un duel amb dues parts molt diferenciades. En el primer temps, encara que va ser de domini altern, les ocasions més clares van ser per als locals. Craviotto va haver d’intervenir en el 10 ‘per rebutjar un xut llunyà de Pep Biel.

Els nostres ho van intentar però no van trobar ni la claredat ni l’efectivitat suficient com per generar el suficient perill. Tot i això, la solidesa defensiva va propiciar que els locals no poguessin marcar.

El primer temps va acabar amb una mala notícia per als nostres interessos: Leon de Kogel va haver d’abandonar el camp per unes molèsties físiques. Sergio Cortés va entrar al seu lloc.
Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, la història va canviar. Des del primer moment l’equip va sortir amb la intenció de buscar el gol que ens donés l’avantatge en el marcador. Primer Fito Miranda (67 ‘), amb un xut creuat que va repel·lir el pal, i més tard Rafa Mujica (80’) van tenir les oportunitats més clares.

D’altra banda, els locals també van poder obrir el marcador per mediació de Pep Biel, amb un xut que va acabar tocant el pal.

En els últims minuts l’equip es va bolcar sobre la porteria del Deportivo Aragón però va mancar l’encert necessari en els últims metres.

El proper partit, els nostres rebran el Peralada, diumenge a les 17 h.

Estadi: Ciudad Deportiva Real Zaragoza

Resultat: Reial Saragossa B – Deportivo Aragón 0 – UE Cornellà 0

Gols: Sense gols

Àrbitre: Sr. Gorka Mall. Amonestacions per Pérez i per a Mas per l’Esportiu Aragó i per a Pere, Pep i per Fall pel Cornellà.

DEPORTIVO ARAGÓN: Sergi, Pérez, Abel, Adam, Zalaya, Quique (Clemente 72 ‘), Nieto, Nick, Rai (Almagro 85’), Pep Biel (Aparicio 77 ‘) i Ahmed.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere (Gómez 78 ‘), Joan Oriol (Maureta 46’), Borja, Valentín, Fall, Mujica, Pep Caballé, Leon de Kogel (Cortés 41 ‘), Marc Caballé i Fito Miranda.

JORDI ROGER: “Sempre puntuar fora de casa és positiu. Veníem a casa de l’últim classificat i semblava que havíem de guanyar però els partits s’han de jugar. Nosaltres jugàvem aquí amb molta pressió, obligats a guanyar però això és Segona B i no és gens fàcil. Seguim en play-off una jornada més i queda una jornada menys. En el primer temps no hem estat molt bé. L’equip a la segona part ha fet un pas endavant i hem anat a per la victòria. Tornem a tenir per tercer partit consecutiu la porteria a zero i això, com a mínim, et portes un punt. “