LA CRÒNICA | CE SABADELL 0 – UE CORNELLÀ 0

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | CE SABADELL 0 – UE CORNELLÀ 0
/ Crònica, Notícies

Treballat empat per seguir molt vius en la pugna pel play-off

L’equip ha aconseguit un punt en el partit que ha disputat davant el CE Sabadell. Un duel que va tenir dues parts molt diferenciades ja que els locals van dominar el primer acte però en el segon l’equip va reaccionar i va igualar les forces. Tot i això no va ser suficient per aconseguir la victòria però el punt manté molt vives les esperances de l’equip de cara a finalitzar la lliga entre els quatre primers.

El partit va començar amb el Sabadell avisant primer. Va ser Pol Moreno qui va intentar obrir el marcador amb un xut de primeres des de la frontal de l’àrea, però Craviotto va estar ben col·locat per atrapar la pilota. (1 ‘)

Els locals van seguir insistint amb la intenció d’obrir el marcador el més d’hora possible per tenir el partit de cara. Felipe Sanchón ho va intentar amb una doble ocasió desbaratada primer per Fall i després per Joan Oriol. (4 ‘)

A poc a poc l’equip va ser igualant les forces i va millorar en l’aspecte defensiu, evitant més ocasions clares dels arlequinats. El duel va entrar en una fase de migcampisme i de manca de claredat en els últims metres per part dels dos conjunts, fins al minut 33, quan Craviotto va salvar un mà a mà davant Arturo.

Rafa Mujica va disposar de l’ocasió més clara dels nostres en el primer període, després colpejar des de la frontal de l’àrea la pilota que, lamentablement, va acabar taponant un defensor de local. (36 ‘)

Empat a zero al descans i tot per decidir en els segons 45 minuts.

L’arrencada del segon acte va distar molt del primer, ja que l’equip va canviar tàcticament i això va dotar de més força i carisma. Els nostres van dominar la possessió en el primer tram encara que aquest domini no es va traduir en ocasions clares.

Va caldre esperar fins al 74 per veure la primera ocasió del segon temps. Va ser per als locals i amb una pilota en diagonal d’esquerra a dreta que va acabar amb un xut d’Óscar Rubio que, per molt poc, no va finalitzar en gol.

A pilota aturada ho va intentar el nostre equip, amb un córner servit per Sergio Cortés i rematat per Valentín al primer pal. El cuir va acabar tocant al lateral de la xarxa. (83 ‘)

Encara que en els últims minuts els dos equips van buscar el gol que desequilibrés el marcador, cap d’ells ho va aconseguir i el marcador va acabar reflectint l’empat a zero inicial.

Plantilla i cos tècnic tindran diversos dies de repòs per desconnectar i, posteriorment, preparar l’importantíssim partit davant el CF Badalona del proper diumenge a les 17 hores.

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nova Creu Alta

Resultat: CE Sabadell 0 – UE Cornellà 0

Gols: Sense gols

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Amonestacions per a Marc Martínez, Felipe Sanchón i per a Dani Gómez pel Sabadell i per a Marc Caballé i Rafa Mujica pel Cornellà.

SABADELL: Roberto, Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Dani Gómez (Mario 80 ‘), Àngel, Felipe Sanchón, Pedro Capó, Marc Martínez (Migue García 65’), Josu i Arturo.

CORNELLÀ: Craviotto, Joan Oriol, Valentín, Édgar, Borja, Fall, Néstor (Sergio Cortés 58 ‘), Xemi (Pep Caballé 45’), Rafa Mujica (Leon de Kogel 90 ‘), Marc Caballé i Fito Miranda.

JORDI ROGER: “Venint de dues derrotes seguides i amb el que ens estem jugant, considero l’empat com a positiu i més com ha anat la primera part perquè si algú ha tingut oportunitats per fer gol, ha estat el Sabadell. A la segona part hem canviat de sistema i teníem molt més controlat el partit. Hem arribat molt cansats perquè havíem jugadors que no han entrenat bé durant la setmana. A l’equip no li passa res. Si mirem abans d’aquests últims tres partits havíem sumat 12 de 15 punts disputats. Avui hem sumat un punt … ens falta un menys per al play-off. “

TONI SELIGRAT: “És una història repetida però no és la realitat. No sé perquè passa tantes vegades perquè l’equip fa tot el possible per guanyar. La primera part ens ha agradat més que la segona i ells en el segon temps han tret un davanter i han posat un defensa més, encara més replegats i ens hem encallat una mica. És anormal anar-te 0 a 0 en la primera part. “