LA CRÒNICA | CD EBRO 2 – UE CORNELLÀ 1

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | CD EBRO 2 – UE CORNELLÀ 1
/ Crònica, Notícies

Volen tres punts que teníem gairebé lligats

L’equip no va poder aconseguir la victòria davant un Ebre que va demostrar el perquè fa més de tres mesos sense perdre al seu feu. I això que els nostres van fer el més difícil ja que es van avançar al marcador amb un gol de Pere però a la recta final, els blanc i blaus li van donar la volta al marcador.

El duel va començar amb els dos equips sent valents i buscant la porteria contrària. El primer temps va ser atractiu i tots dos equips van gaudir d’oportunitats per marcar. Primer va ser el Ebre qui va provar a obrir el marcador amb un xut llunyà de Adri Cuevas que va atrapar sense dificultats Craviotto (11 ‘).

Un minut després Craviotto va demostrar els seus reflexos ja que va rebutjar una rematada de David Mainz quan aquest estava a escassos centímetres del porter. Gran parada que va salvar el primer gol local. (12 ‘)

Els nostres van poder treure el perill i Fito Miranda va estar molt a prop d’anotar la diana que obrís el marcador però el cuir va sortir fregant el pal esquerre.

Les següents tres ocasions van arribar a pilota aturada. Una altra vegada Craviotto va salvar a l’equip després que Gerrit llancés una falta i la rematés Adri Cuevas. Resposta pluscuamperfecta del nostre porter que va evitar el gol. (23 ‘)

Poc després d’un servei de cantonada a favor nostre no va acabar en gol per poc. Una mala sortida del porter local va enganyar a Borja que va estar a punt de celebrar el seu partit 100 a Segona B amb el nostre equip marcant.

Al 33, Craviotto va haver de tornar a intervenir per atrapar, en dos temps, un xut llunyà de Gerrit.

La pluja i el desgast físic d’aquests primers minuts van minvar els jugadors de tots dos equips però, tot i així, van seguir intentant marcar.

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, el duel va seguir atractiu. Xemi va intentar obrir el marcador al 46 i, un minut després, Craviotto va tornar a lluir-se per evitar el gol local després xut de Borja Martínez.

Als set minuts de la represa, Pere Martínez va sorprendre a tots arribant des del darrere i va aprofitar una centrada rasa i mesurat de Fito Miranda per obrir el marcador.

Aquest gol va donar molta tranquil·litat a l’equip i va poder desplegar el seu futbol més combinatiu.

Però una bona jugada dels locals per l’esquerra la va culminar Borja Martínez per anotar l’empat (73 ‘).

L’equip no va baixar els braços i va buscar el segon amb afany. Borja López va rematar, al 76 ‘, però un rival va rebutjar a córner.

Els últims minuts van ser trepidants i amb molta tensió, tant que Borja López va acabar cometent penal sobre Javi Bolo i l’àrbitre va xiular penal. A més, l’equip va acabar amb deu per expulsió del central, que va veure la segona groga.

Adri Coves no va fallar i, tot i que Craviotto va arribar a tocar la pilota, no va poder evitar un segon gol que va caure com una llosa.

Els nostres ho van intentar fins al final però no hi va haver temps per a més. S’escapa un partit que teníem controlat i això ens obligarà a sumar davant un dels rivals més difícils de la categoria, el Vila-real B. El partit es disputarà el proper diumenge a les 18 h.

Estadi: L’Almozara

Resultat: CD Ebre 1 – UE Cornellà 2

Gols: (0-1) Pere min. 52, (1-1) Borja Martínez min. 73 i (2-1) Adri Cuevas (p) min. 89

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo. Va amonestar Michelle, Mainz, Adri Cuevas, Pajarero i a Gerrit per l’Ebre i als Mujica, Marc Caballé i Pere pel Cornellà. Va expulsar Borja per doble groga en el 89.

EBRE: Salva, Regino, Diego Simón, Pajarero, Michelle, Forte (Javi Bolo 70 ‘), Javi Cabezas, Gerrit, Mainz (Jon Etxaniz 45’) (Ubay 90 ‘), Adri Cuevas i Borja Martínez.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Valentí, Borja, Maureta, Fall, Mujica, Xemi, Leon (Pep Caballé 78 ‘), Marc Caballé (Gómez 87’) i Fito Miranda (Cortés 88 ‘).

JORDI ROGER: “El resultat és el que és. Tenim un problema i és que cada setmana vam encaixar. A Segona B, tots els partits són molt complicats i sabíem que l’Ebre era molt fort a casa seva. La setmana que vam rebre al Vila-real B i esperem el suport de tots “.