LA COPA DEL REY TORNA A CORNELLÀ

Inicio » Notícies » Actualitat » LA COPA DEL REY TORNA A CORNELLÀ
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

LA COPA DEL REY TORNA A CORNELLÀ

La UE Cornellà rebrà a l’Orihuela CF en partit de Copa.

La UE Cornellà disputarà aquesta tarda al Nou Municipal la primera ronda de la Copa del Rey 2019 davant l’Orihuela CF. Serà la quarta participació del Primer Equip en aquest torneig.

Els de Fernández Romo, que acumulen en lliga una gran dinàmica, tenen molta il·lusió i ambició en aquesta nova edició de la competició del KO, la mateixa que els va veure disputar una eliminatòria a doble partit contra el Real Madrid l’any 2014.

Amb el factor camp a favor, els resultats han estat pràcticament sempre positius en Copa. De 6 duels a partit únic, el Cornellà ha sortit victoriós en cinc. Jaén, Zamora, Leioa, San Sebastián de los Reyes i Extremadura han estat els equips que han caigut al Nou Municipal. L’excepció és el Sant Andreu, que va vèncer en el torn de penals la passada campanya.

El rival, l’Orihuela CF, que milita al nostre mateix grup de Segona B, s’està adaptant a la dura categoria de bronze després del seu ascens de Tercera Divisió. Arran d’un inici de lliga negatiu, el conjunt alacantí es va veure obligat a fer un relleu en la banqueta.

Ara, els nois de José Francisco Grao, que també afronten amb la màxima il·lusió aquesta competició, buscaran superar el Cornellà per poder continuar amb la seva evolució i així accedir a la següent ronda de Copa.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Orihuela es podrà seguir en directe a través del compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquesta tarda -dijous- 19 de desembre a les 20:30h al Nou Municipal de Cornellà i serà dirigit pel col·legiat Luis Bestard Servera (Comitè Territorial Balear).

ZONA MIXTA

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Sempre que s’inicia una nova competició, s’obre una finestra d’il·lusió. A més, aquest nou format de Copa del Rey dóna moltes opcions a qualsevol equip d’anar superant rondes. Afrontem amb responsabilitat el partit, juguem a casa i això ha de fer-nos forts. L’Orihuela no és l’equip al qual ens vam enfrontar en lliga; més organitzat i amb míster nou. Haurem de treure una bona versió per passar l’eliminatòria.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs