HEM MERESCUT MOLT MÉS (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » HEM MERESCUT MOLT MÉS (0-1)

La UE Cornellà cau per la mínima davant l’Hércules CF.

Derrota per la mínima de la UE Cornellà, que ha merescut molt més, davant l’Hércules. Amb un gol als 12 minuts, el conjunt alacantí ha aconseguit sumar el triomf.

Després d’un intens inici de partit, igualat i sense ocasions de gol, els visitants s’han posat per davant. Jona, s’ha avançat a la defensa i ha rematat una pilota des de la banda.

Amb el pas dels minuts, l’Hércules ha tingut alguna aproximació però ha estat el Cornellà, mitjançant Baro, qui ha estat molt a prop d’empatar rematant amb el cap una pilota al travesser. Tot seguit, de nou un cop de cap d’Eloy ha estat a punt de significar l’empat però Falcón ha blocat.

Ja en la segona meitat, el Cornellà ha fet un pas cap endavant a la recerca de l’empat. En el 69′, i després d’un rebot en un servei de cantonada, Baro ha rematat de manera acrobàtica però el porter ha refusat.

Amb el moviment a totes dues banquetes, el Cornellà ha continuat insistint sobre la porteria de l’Hércules. Eloy, en el 79′, ha posat un bon centre a l’interior de l’àrea però no ha trobat rematador. Uns minuts més tard, els de Jesús Muñoz han pogut fer el segon després d’una pèrdua defensiva local però el resultat de 0 a 1 ha estat el definitiu a la conclusió dels 90 minuts.

La setmana vinent, el Primer Equip visitarà a l’Orihuela CF en l’onzena jornada de lliga (diumenge, 17h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 0-1 Hèrcules CF

Gols: 0-1 (Jona, 12′)

Àrbitre: Carlos Aranda Anquela. Ha amonestat als locals Baro i Óscar Prats  i als visitants Borja, Víctor Olmedo i Alvarado.

UE CORNELLÀ: Ramón, Óscar Prats (Becerra, 89′), Baro,  Javi Jiménez, Eloy, Leo, Cristian Pérez, Mario Robles (Lobato, 76′), Isaac Nana, Pablo Fernández i De Baunbag (Esteve, 64′).

HÉRCULES CF: Falcón, Nani, Pablo Íñiguez, Fran Miranda, Jona (Benja, 60′), Carlos Martínez, Jesús Alfaro, Yeray (Alvarado, 72′), Víctor Olmedo, Álvaro i Borja (Moha, 87′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “El vestuari està amb ràbia perquè ha fet una bona feina i no ha pogut sumar. Hem competit molt bé i hem generat ocasions per aconseguir més. Els bons equips es construeixen superant derrotes d’aquest tipus. La setmana que ve cal guanyar a Orihuela.”