/ Actualitat Primer Equip, Notícies

#GRÀCIESJR

Jordi Roger finalitza la seva etapa com a entrenador de la UE Cornellà

Els comiats sempre són durs, més quan toca dir-li fins sempre a una persona que ho ha donat tot pel nostre club i que ens ha ajudat a viure els millors moments de la història de la nostra entitat.

Jordi Roger ha decidit finalitzar la seva vinculació amb la nostra entitat i emprendre una nova aventura després d’una exitosa etapa de deu anys dividits en dues etapes consecutives de tres com a responsable del juvenil i set com a entrenador del primer equip, amb la xifra rodona de 300 partits oficials que han portat a la UE Cornellà a collir els millors resultats de la seva història. Un títol de lliga de Tercera Divisió, una Copa Catalunya, 3 play-offs d’ascens o diverses eliminatòries de Copa del Rei són alguns dels èxits aconseguits per l’entrenador.

Jordi Roger va arribar a la nostra entitat el curs 2008/09 per dirigir l’equip de Divisió d’Honor, on el va portar a una històrica tercera posició i la posterior classificació per disputar la Copa del Rei, arribant a jugar contra el Reial Madrid en els quarts de final.

Els seus bons resultats, el seu estil de joc ben definit i el gran nombre de joves jugadors que va aportar al primer equip, van ser inputs suficients perquè la temporada 2011/2012 la direcció esportiva apostés per ell per ser el màxim responsable del primer equip. Aquest mateix any el Cornellà va finalitzar en 5a posició, quedant a les portes del play-off d’ascens i sent la segona millor classificació en la història del club fins a la data.

L’haver d’adaptar a un nou camp i a unes noves circumstàncies, no van ser obstacle perquè Jordi Roger pogués implantar el seu segell al Nou Municipal i fos polvoritzant rècords i marques any rere any. Un subcampionat i una classificació per al play-off d’ascens a Segona B (temporada 2012/2013) van ser el preàmbul d’un any històric, on es va aconseguir el primer títol de Tercera Divisió de la història del club, el posterior ascens a la categoria de bronze del futbol nacional i la classificació per disputar, per primera vegada, la Copa del Rei. (Curs 2013/2014)

Poc va trigar el tècnic en donar amb la tecla adequada per adaptar l’equip a l’exigent Segona Divisió B, que va realitzar una segona volta amb números de campió aconseguint segellar una agònica, però alhora molt celebrada, permanència. Una temporada que quedarà per al record de tots també per haver viscut aquella màgica eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei davant el Reial Madrid CF.

Després de dues temporades quedant-se a prop dels llocs de play-off, en aquest últim curs l’experiència d’anys anteriors ha valgut al tècnic per portar l’equip, per primera vegada en la història, a disputar un play-off d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol.

El tècnic s’ha acomiadat aquesta tarda de la nostra família en una emotiva roda de premsa en una sala Jordi Alba plena de familiars, amics, jugadors i periodistes.