EXCESSIU CÀSTIG A EL PALMAR (4-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » EXCESSIU CÀSTIG A EL PALMAR (4-0)

La UE Cornellà perd davant l’Atlético Sanluqueño.

Massa càstig el que ha rebut la UE Cornellà a Sanlúcar de Barrameda, en un duel en el qual els verds –avui de negre– han competit i han generat perill però no han trobat el camí del gol.

Després d’uns bons primers compassos del Cornellà, en els quals Eloy ha pogut obrir el marcador amb una clara oportunitat, els locals han fet l’1-0 arran d’una acció des de la cantonada, i pocs minuts després han situat el 2-0 des del punt de penal. Per sota en el marcador i encara en el primer temps, Gonpi ha disposat d’una bona oportunitat amb un tret que finalment ha detingut Falcón.

En la segona meitat, el conjunt de Pedro Buenaventura ha fet un gran pas cap al triomf amb el gol d’Armental als pocs minuts de començar. I poc després ha arribat l’acció més polèmica del partit; en el minut 55, el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Cornellà i Dorca ha marcat, no obstant això, el senyor Conejero Sánchez ha decidit anul·lar el gol assenyalant falta per als locals.

Arran d’aquesta acció, que hagués pogut canviar el resultat final del partit, el ritme del joc ha disminuït i els verd-i-blancs han sentenciat amb el quart i definitiu 4 a 0.

El proper diumenge 19/12 al Nou Municipal, últim partit de l’any davant el FC Barcelona B (19:15h).

Estadi: El Palmar

Resultat: Atlético Sanluqueño 4-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Toni, 18’) / 2-0 (Edu Oriol, 25′ p.) / 3-0 (Armental, 48′) / 4-0 (Lucas, 69′)

Àrbitre: Guillermo Conejero Sánchez. Ha amonestat els locals Julen, Barrio i Armental, i el visitant Borja.

AT. SANLUQUEÑO: Falcón, Duro (Vidal, 73′), Barrio (Pelón, 62′), Navarro, Armental (Miguelete, 68′), Edu Oriol, Julen (Marc Caballé, 62′), Hassane, Toni, Ramón i Canillas (Lucas, 45′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Rulo, Mancuso, Eloy, Dorca (Pepe, 65′), Zalaya, Borja, Albizua, Moha (Sascha, 65′), Gonpi i Pipo.

RAÚL CASAÑ: “El resultat tan excessiu està en l’encert local i en el nostre desencert. No entenc el que ha xiulat en el nostre penal. El rival ha estat molt més efectiu, i això és el que mana.”