ENS FIQUEM EN VUITENS DE FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ (5-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » ENS FIQUEM EN VUITENS DE FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ (5-2)

La UE Cornellà perd davant el CD Teruel però accedeix a la següent ronda de la Copa Federació.
Després del 4 a 1 de l’anada, el Teruel ha aconseguit igualar l’eliminatòria però gràcies als dos gols aconseguits a l’Estadi Pinilla, els verds han accedit a vuitens de final.

Tot just començar, el Teruel s’ha posat per davant en el marcador gràcies a un centre des de l’esquerra que Juanma, en el segon pal, ha rematat a l’interior de la xarxa.

Als pocs minuts, i després d’un xoc fortuït d’Héctor Camps, el Cornellà s’ha vist obligat a realitzar el primer canvi. Després d’un inici mogut, els verds han intentat recuperar-se i han plantat cara al seu rival però ha estat el Teruel qui ha portat el pes del partit i ha tingut una clara ocasió per marcar el segon. En el minut 35′, Ramón ha evitat el gol amb una gran intervenció després d’una rematada de Mikel des de l’interior de l’àrea petita.

Poc després, Gao ha buscat sorprendre al porter local amb un tir llunyà que s’ha marxat fora. Amb això i un tret de Gabi que ha sortit prop del pal, ha finalitzat el primer acte.

La segona meitat ha arrencat pràcticament igual que la primera. Després d’una falta lateral, Mikel ha tocat la pilota i ha anotat el segon. Però el Cornellà ha reaccionat i Peque, als pocs minuts d’entrar al terreny de joc, ha retallat diferències en el marcador. Després de superar al central, s’ha plantat davant del porter i ha definit a la perfecció. El gol ha servit per donar una mica de tranquil·litat al duel però els locals, lluny de rendir-se, han tornat a ficar-se en l’eliminatòria.

En el minut 69, Sergio Sánchez ha rematat una pilota dins de l’àrea per marcar el 3 a 1. A partir d’aquí, l’enfrontament s’ha obert i el Teruel, amb l’ajuda de la seva afició, s’ha vingut a dalt i ha aconseguit igualar l’eliminatòria gràcies a una acció personal de Hamza faltant pocs minuts per al final.

Ja en la pròrroga, Jaume Pascual ha aprofitat un rebot dins de l’àrea per marcar el segon i donar avantatge en el marcador global. Uns minuts més tard, el col·legiat ha assenyalat penal a favor del Teruel però un enorme Ramón ha detingut el llançament.

Els minuts finals han estat d’infart i Jamelli, en el 126′, li ha posat màxima emoció al partit marcant el 5 a 2 però el resultat, finalment, no s’ha tornat a moure. D’aquesta manera, el Cornellà s’ha classificat per a la següent ronda del torneig.

Diumenge que ve, el Primer Equip rebrà al Vila-real B CF en el partit corresponent a la 16ª jornada de Segona Divisió B (19:00h).

Estadi: Estadi Pinilla

Resultat: CD Terol 5-2 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Juanma, 2′) / 2-0 (Mikel, 49′) / 2-1 (Peque, 53′) /3-1 (Sergio Sánchez, 69′) / 4-1 (Hamza, 85′) / 4-2 (Jaume Pascual, 92′) / 5-2 (Jamelli, 126′)

Àrbitre: David Ferrer Collado. Ha amonestat al visitant Juan.

CD TEROL: Conesa, Crespo (Jamelli, 60′), Aspas, Mikel, Durán (Cabetas, 45′), Leira, Juanma, Bikoro, Hamza, Sergio Sánchez i Gabi (Mera, 60′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Domingo, Ignasi, Roman, Ricard, Ot, Carlos Esteve (Peque, 45′), Gao (Pep Caballé, 55′), Juan, Leo i Héctor Camps (Jaume Pascual, 12′).

XAVI CALM: “Un partit bastant boig, amb moments d’anades i vingudes i amb jugadors bastant carregats. Per sort, hem passat l’eliminatòria. Estic molt content amb l’esforç de tots els jugadors. Nosaltres volíem passar de ronda, és una manera de tenir minuts per a tots els jugadors. Aquest diumenge tenim un important partit de lliga però quan vingui la Copa també serà important”