ELS VERDS CAUEN ELIMINATS DE LA COPA DEL REY (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » ELS VERDS CAUEN ELIMINATS DE LA COPA DEL REY (2-0)

La UE Cornellà no pot amb el Talavera de la Reina.

Efímer pas de la Unió Esportiva Cornellà per la Copa del Rey 21-22 que, després de la derrota davant el CF Talavera de la Reina, ha caigut eliminat del torneig.

Des de l’inici, els locals s’han fet amb el control del partit i, encara que no han generat seriós perill, s’han instal·lat en terreny de la UEC. Però la mala fortuna en defensa s’ha tornat a trobar amb els nostres i els locals s’han avançat en el marcador als 15 minuts. Uns minuts després, i després d’un rebot en el pal, el Talavera ha fet el segon.

Els minuts posteriors han continuat amb el mateix guió, no obstant això, els verds han tingut la gran oportunitat de retallar distàncies des del punt de penal però el llançament d’Àlex Pla l’ha detingut Rubén Miño.

En el segon acte els homes de Raúl Casañ han sortit amb més intenció en atac i han tingut un parell d’aproximacions, mitjançant accions d’estratègia, que no han vist porteria. A partir d’aquí, poca presència en atac davant un Talavera que s’ha trobat còmode i amb prou feines ha concedit.

El proper diumenge, partit al Nou Municipal corresponent a la 15a jornada de Primera RFEF davant el Gimnàstic Tarragona (19h).

Estadi: El Prado

Resultat: CF Talavera 2-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Rodrigo, 15’) / 2-0 (Perales, 20′)

Àrbitre: Armando Ramo Andrés. Ha amonestat el local Escalante, i el visitant Borja García.

CF TALAVERA: Rubén Miño, Góngora, Juanma, Jordi Ortega (Toño, 72′), Perales (Adighibe, 60′), Escalante, Vicente (Jon, 60′), Pablo, Borja, Rodrigo (J. Martín, 80′) i Edmilson (Mitko, 72′).

UE CORNELLÀ: Juanma, Andrada, Andreu, Eloy, Pla (Pipo, 58′), Gerard (Rulo, 69′), Pepe (Dorca, 69′), Borja, Gonpi, Carlos (Mancuso, 75′) i Baldrich (Sascha, 58′).

RAÚL CASAÑ“Hem comès errors i això ens ha costat el partit. Amb el 2-0 al descans, ha estat molt difícil. Ara toca lliga i el diumenge tenim un partit molt important a casa.”