ELS PENALS ENS ELIMINEN DE LA COPA CATALUNYA (1-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » ELS PENALS ENS ELIMINEN DE LA COPA CATALUNYA (1-1)

La UE Cornellà empata al Sagnier però cau derrotat als penals.

La UE Cornellà s’acomiada de la Copa Catalunya Absoluta després de caure a la tanda de penals davant l’AE Prat. Malgrat igualar el gol inicial dels locals, els de Guillermo Fernández Romo no han pogut accedir a la tercera ronda del torneig.

Abde, en els primers compassos, ha tingut una bona oportunitat però la seva rematada, picada superant al porter, ha fregat el pal.

A partir de l’equador del primer temps, els potablava han tingut un parell d’aproximacions seguides que han estat a prop de significar gol però Pablo Fernández, amb una bona rematada després d’un centre lateral, també ha estat a punt marcar.

En els primers minuts del segon acte, els locals han portat perill a l’àrea defensada per Ramón amb un servei de cantonada sense conseqüències. Tant Prat com Cornellà han mogut fitxa i han aconseguit donar una mica de frescor als segons 45 minuts.

Així ha estat com Mohamed, en un mà a mà amb Ramón, ha establert l’1 a 0. Però poc ha durat l’alegria del conjunt de Pedro Dólera ja que Leo Ramírez, des del punt de penal, ha igualat el partit.

D’aquí fins al final, tots dos equips han generat perill per fer el segon però la pilota no ha volgut entrar. En el minut 78, el col·legiat ha anul·lat un gol al Prat per fora de joc i Peque, ja en l’afegit, ha tingut el segon a les seves botes però el porter local ha allunyat el perill amb una bona intervenció.

A la tanda de penals, els de casa han estat més encertats i s’han fet amb el partit (4-1).

El proper dimecres a les 20h, nou amistós de pretemporada al camp del CE L’Hospitalet.

Estadi: Sagnier

Resultat: AE Prat 1-1 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Mohamed, 64′) / 1-1 (Leo, 67 p.)

Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo. Ha amonestat als locals Ricarte, Morales i Guiu i al visitants Leo Ramírez.

AE PRAT: Andrés, Ricarte, Cárdenas, Gerard, Larrosa (Oribe, 63′), Pla, Raíllo (Morales, 63′), Pedro Bravo (Guiu, 63′), Dauder (Mohamed, 63′), Carlos Guzmán (Arjona, 63′) i Salva.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roger (Eloy, 45′), Leo (Peque, 80′), Guzmán, Sola, Mingotes, Uri Pérez (Fall, 45′), Pablo Fernández (Riego, 56′), Carlos García (Baro, 45′), Abde i Peris

ZONA MIXTA

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“Hi ha hagut fases en les quals hem estat bé i unes altres malament. Ara sortim de la competició i toca centrar-se en els últims amistosos abans de l’inici de la lliga, el principal objectiu.”