Inicio » Notícies » Actualitat » ELS INICIS DE LA UE CORNELLÀ A SEGONA DIVISIÓ B
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

El Primer Equip encara l’inici del curs 19/20.

La sisena temporada de la Unió EsportivaCornellà al grup III de Segona Divisió B està a punt d’arrencar i els homes de Guillermo Fernández Romo continuen treballant per arribar en les millors condicions a la cita del diumenge davant el CF La Nucia.

El debut davant La Nucia ens fa tirar la vista enrere per situar-nos en la primera jornada de la campanya 14-15. Va ser la nostra estrena en la categoria i ens va enfrontar, encara que al Nou Municipal, a la UE Olot. El resultat va ser d’empat a 0.

La següent temporada, la 15-16, l’equip va donar el tret de sortida contra el FC Barcelona B, també a casa, i va guanyar per 2 a 1 amb un gol de Dani Martí en el primer minut de joc i un altre d’Oscar Muñoz, des del punt de penal, en el temps d’afegit.

Els inicis positius al Nou Municipal de Cornellà van continuar sorgint efecte el curs 16-17. El Primer Equip va debutar contra el Villarreal CF B i va vèncer per la mínima amb una diana de Xavi Puerto en l’últim minut.

Però el curs 17-18, el sorteig del calendari va oferir, per primera vegada, un debut lluny de Cornellà. El primer enfrontament de lliga davant el CF Ontinyent es va saldar amb un empat sense gols a El Clariano.

Finalment, la passada temporada l’estrena també va acabar en empat a domicili (1-1 vs Olot).

Així doncs, el balanç dels inicis de l’equip a Segona B ha deixat dues victòries i tres empats, disputant-se tres partits a casa i dos lluny del Nou Municipal.

Ara, la UE Cornellà es centra en el duel del proper diumenge dia 25 a les 19h a l’Estadi Olímpic Camilo Cano davant el CF La Nucia, en l’estrena de lliga del curs 2019/20.