ELIMINATS DEL PLAYOFF D’ASCENS (2-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » ELIMINATS DEL PLAYOFF D’ASCENS (2-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà cau a El Toralín i s’acomiada del playoff.

La derrota de la UE Cornellà a El Toralín per 2 a 0 posa fi a la participació de l’equip en la promoció d’ascens a La Liga 123. S’ha intentat fins al final però no ha pogut ser.

Els locals han sortit amb molta força al terreny de joc. Ja en els primers compassos, han generat perill sobre la porteria defensada per Ramón. Després d’uns minuts de domini local, el Cornellà ha començat a crear joc però de nou la SD Ponferradina ha estat a punt de marcar el primer després d’un tret d’Isi que ha sortit prop del pal.

La insistència local ha tingut premi en el 13 ‘; servei de córner i rematada d’Isi des del primer pal que ha entrat. A partir d’aquí, els verds han buscat la reacció i han estat molt a prop d’igualar. Al 30 ‘, Eloy Gila ha rematat fora per molt poc després d’una gran acció i assistència d’Abde des de la banda. Ha estat la més clara del Cornellà.

Amb el mínim avantatge en el marcador i molta intensitat en el joc, s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

A la represa, els locals han fet el segon. Kaxe ha rematat una pilota a l’àrea per establir el 2 a 0. A partir d’aquí, els homes de Jon Pérez han tingut diverses oportunitats per ampliar l’avantatge en el marcador, però, entre la fusta, Ramon i la defensa ho han evitat. Fins al xiulet final, el Cornellà ha mantingut l’esperança de marcar per forçar la pròrroga però les oportunitats no han arribat i han estat els locals els vencedors de l’eliminatòria.

D’aquesta manera, la UE Cornellà posa fi a la temporada 2018/19.

FITXA TÈCNICA

Estadi: El Toralín.

Resultat: SD Ponferradina 2-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Isi, 13 ‘) / 2-0 (Kaxe, 51’)

Àrbitre: Carlos Fernández Buergo. Ha amonestat als locals Trigueros, Manu García, Jon García i Sielva i al visitant Pep Caballé.

SD PONFERRADINA: Manu García, Són, Rius Reina, Jon García, Trigueros, Sielva, Dani Pichín, Pablo Larrea, Kaxe (Saúl, 89 ‘), Bravo (Yuri, 68’) i Isi (Jorge García, 85 ‘).

UE CORNELLÀ: Ramon, Pere, Ricard (Gaspar, 59 ‘), Goldar, Borja, Leo, Eloy, Pep, Abde (Carlos Esteve, 79’), Agus (Becerra, 59 ‘) i Héctor Camps.

XAVI CALM: “Rebent dos gols a pilota aturada ha sigut molt difícil. Hem fet coses bé però unes altres malament. Caiem amb el cap ben alt. Felicitats a la Ponferradina.”