EL MILLOR REGAL DE REIS (0-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » EL MILLOR REGAL DE REIS (0-2)

La UE Cornellà aconsegueix la victòria davant el CD Teruel i accedeix als llocs de playoff.
Després d’avançar-se en el marcador gràcies a un gran llançament de falta d’Agus, el Cornellà ha hagut de treballar contra vent i marea per a, en els instants finals, sentenciar amb el gol de Leo Ramírez.

Després de dues aproximacions locals en els primers compassos, on Ramón Juan s’ha mostrat providencial evitant el gol, el Cornellà s’ha posat per davant en el marcador després d’un excel·lent llançament de falta d’Agus Medina que ha tocat en la fusta i ha entrat.

Malgrat anar per davant, el duel ha donat un gir radical quan, superada la mitja hora de joc, primer Pep Caballé i després Manu Torrres han hagut de ser substituïts per lesió. El capità, per una contusió en el quàdriceps de la seva cama esquerra, i el defensa, per un mal recolzament.

A partir d’aquí, i amb l’entrada de Leo i Héctor Camps, el Teruel ha tingut un parell d’aproximacions per banda que Ramón, molt segur, ha detingut.

En la segona meitat el guió ha estat diferent. Els de Daniel Aso, amb la necessitat de sumar una victòria, han sortit a la recerca de l’empat i han generat perill sobre l’àrea del Cornellà. Els de Xavi Calm, per part seva, s’han defensat a la perfecció i han tingut oportunitats a la contra. En el minut 61, Jaume Pascual ha tingut una bona ocasió després de realitzar una passada de la mort que finalment un defensor local ha refusat.

Poc després, una nova acció ofensiva de l’equip, amb Eloy, Jaume i Leo com a protagonistes, ha pogut significar el segon però la defensa del Teruel ha estat eficaç.

Ja en els minuts finals, el quadre local ha estat molt a prop d’empatar però en una nova jugada d’atac, en el minut 88, Leo Ramírez ha disparat ajustat al pal per a establir el segon i definitiu 0 a 2 en el marcador.

Amb aquest triomf, el primer del 2019, el Cornellà finalitza la primera volta en quarta posició -llocs de playoff- amb 32 punts.

Aquesta setmana, el Primer Equip jugarà dos partits en el Nou Municipal. El dijous 10 rebrà a la UD Poblense, en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa Federació (12:00h) i el diumenge s’enfrontarà a la UE Olot, en la 20a jornada de lliga (18:00h).

Estadi: Estadi Pinilla

Resultat: CD Teruel 0-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Agus Medina, 10′) / 0-2 (Leo, 88′)

Àrbitre: Miguel Sesma Espinosa. Ha amonestat als visitants Jaume Pascual, Leo i Héctor Camps

TERUEL: Valera, Lou (Mera, 63′), Aspas (Hamza, 76′), Cabetas, Crespo, Ainoza, Gabi (Pablo Gallego, 63′), Leira, Dieste, Jamelli i Franco.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Manu Torres (Héctor Camps, 36′), Goldar, Borja, Fall, Eloy, Pep Caballé (Leo, 30′), Jaume (Carlos Esteve, 80′), Agus Medina i Ricard.

XAVI CALM: “Victòria molt important. Després de perdre a dos jugadors en la primera part per lesió, l’equip s’ha recuperat del cop anímic i ha pogut treure els 3 punts d’un camp complicat. Hem estat encertats en la primera ocasió que hem tingut i després el partit ha estat més equilibrat. En la segona meitat ells han buscat l’empat i nosaltres, després de moltes contres, hem sentenciat. Molt content per sumar la victòria després de l’aturada nadalenca”