EL GOL S’ABSENTA AL NOU MUNICIPAL (0-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » EL GOL S’ABSENTA AL NOU MUNICIPAL (0-0)

La UE Cornellà no ha pogut passar de l’empat davant el CF Peralada.

Després d’una primera meitat poc vistosa, la UE Cornellà ha dominat els segons 45 minuts i ha pogut aconseguir la victòria en diverses ocasions, no obstant això, la falta d’encert de cara a porteria i algunes decisions arbitrals han privat als verds de sumar els 3 punts.

Primera meitat igualada i de poques ocasions. Leo Ramírez, en el 16′, ha tingut la primera acció de perill després d’un llançament des de la cantonada que ha sortit fora. Poc després, el Peralada ha buscat la rèplica amb un apropament per banda que la defensa local ha refusat a la perfecció. Una falta llançada pel visitant Juanma Boselli, que ha detingut Ramón, ha estat l’acció més destacada fins al descans.

En la represa, el gol s’ha resistit diverses vegades. En el 55′, Pere Martínez ha posat un bon centre a l’àrea però ni Carlos Esteve ni Manucho han arribat a rematar. En la jugada següent, novament Pere ha buscat sorprendre a José Suárez per dalt després d’un mal refús però la pilota ha sortit fora.

I en el minut 66, la més clara. Nova acció per banda dreta de Pere Martínez i gran rematada de cap de Carlos Esteve que ha detingut el porter visitant. Els minuts han passat i la igualtat ha continuat manant en el marcador però en el temps afegit, i després de no assenyalar un penal sobre Agus Medina, de nou l’àrbitre ha volgut ser protagonista anul·lant un gol al Cornellà per una possible falta sobre un defensor del Peralada.

Segon empat consecutiu que deixa als homes de Xavi Calm en la quarta posició de la taula amb 49 punts, a 2 del segon.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà dos partits. El dijous 28 rebrà al CD Mirandés en el duel corresponent a la tornada de la final de la Copa Federació (20:30h) i el diumenge visitarà a la UB Conquense en la 31a jornada de lliga (12h).

Estadi: Nou Municipal.

Resultat: UE Cornellà 0-0 CF Peralada

Gols: –

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo. Ha amonestat als locals Goldar, Pere, Borja, Agus i Leo i al visitant Montes.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pere, Ricard, Goldar, Borja, Fall (Gaspar, 60′), Eloy (Lobato, 81′), Leo, Manucho, Agus i Héctor (Carlos Esteve, 55′).

CF PERALADA: José Suárez, Maxi Villa, Teo, Rober, Montes, Santi Bueno, Juanma Boselli, Jofre, Álex Pachón (Marc Grau, 90′), Pau Miguélez (Mario, 68′) i Andzouana (Baró, 80′).

XAVI CALM: “La primera part ha estat dolenta però en la segona hem estat bé, dins de no poder marcar, estic content amb l’actitud dels segons 45 minuts. L’acció d’Agus és penal i l’última jugada no l’entenc. Crec que són dues accions que no ens afavoreixen i hi ha malestar al vestuari. No entenc què ha de passar perquè, en un camp com aquest en el qual es juga a les àrees, ens xiulin penal”