EL DESENVOLUPAMENT DE TALENT CONTINUA A LA NOSTRA PEDRERA

Inicio » Notícies » Actualitat » EL DESENVOLUPAMENT DE TALENT CONTINUA A LA NOSTRA PEDRERA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Futbol base, Notícies

EL DESENVOLUPAMENT DE TALENT CONTINUA A LA NOSTRA PEDRERA

Els futbolistes #madeInCornellà, part fonamental en la Copa del Rey.

Ja ha passat una setmana del partit de Copa davant el FC Barcelona i encara recordem aquells moments únics viscuts, encara que amb la negativa de no poder-los gaudir al costat de la nostra afició, però amb la satisfacció d’haver portat molt lluny el nom de la UECornellà i d’haver competit al màxim davant dos grans equips del futbol espanyol i europeu: Atlético de Madrid i FC Barcelona.

En la part futbolística, nova pàgina per afegir a la nostra història. Entre els dos partits, un total de 6 jugadors de categoria juvenil (Gerard, Aschalew, Thymos, Mourin, Vilaplana i Gonzalo) van ser convocats, arribant a disputar minuts 3 d’ells; Gerard va sortir d’inici i va completar els 120′ de partit i Gonzalo i Aschalew van entrar en la segona meitat i van completar el temps de pròrroga davant el Barça.

A més, cal destacar que sense ser futbolistes de categoria juvenil, Ramón Juan, Juanma Santaella i Carlos García també tenen el seu passat formatiu a la UE Cornellà.

El cas de Ramón, sens dubte, s’ha convertit en un referent a nivell nacional per la seva brillant actuació en el partit de 1/16 de final davant el FC Barcelona. Però les aturades realitzades en el duel del passat 21 de gener no són les úniques a destacar. Tirant la vista enrere, recordem a Ramón Juan parant penals davant el Barça en la final de la Copa Catalunya Infantil 2013, en la qual la UE Cornellà es va proclamar campió.

Nova mostra del treball de formació que continua realitzant-se en la nostra pedrera. Treball, treball i més treball per formar i desenvolupar joves talents que puguin arribar i complir el seu somni de debutar en competició oficial amb el Primer Equip de la Unió Esportiva Cornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs