c/ Sorral del Riu, s/n Cornellà de Llobregat    934 741 063

  • Català
  • Spanish

E-SPORTS | LA UE CORNELLÀ ANUNCIA LA SEVA ENTRADA ALS E-SPORTS

El club crea una acadèmia d’e-sports

Cornellà, Barcelona – Novembre 24, 2017 – És un gran orgull que la UE Cornellà, un important club de l’acadèmia espanyola de futbol, ​​anunciï la seva entrada en eSports, amb l’objectiu principal de ser una acadèmia de referència, com ho és en el futbol. Per aconseguir aquest objectiu, UE Cornellà s’ha associat amb QwattieSports Agency, un expert reconegut a nivell mundial en la convergència entre els esports electrònics i els esports tradicionals.

La UE Cornellà inicia aquesta aventura amb els següents jocs:

– – FIFA;

– – League of Legends;

– – Hearthstone; i;

– – ClashRoyale.

L’objectiu és buscar i identificar talents emergents en la comunitat de eSports i que se’ls de l’oportunitat de representar UE Cornellà en tornejos més grans.

Per començar les activitats, UE Cornellà està organitzant un torneig de FIFA18 que serà online, ja obert per a inscriure, seguit d’una etapa offline (presencial), on els 8 millors jugadors competiran en les rondes finals, en persona, a l’estadi de la UE Cornellà al desembre. El registre en línia del torneig finalitzarà l’1 de desembre i les primeres rondes es duran a terme entre l’1 i el 3 de desembre, i el torneig fora de línia es jugarà entre el 6 i el 8 de desembre.

Els representants de l’equip de League of Legends han de ser elegits després de fer una bootcamp, en la qual els 10 millors jugadors de la fase en línia competiran entre si per obtenir un lloc en l’equip. Es faran enquestes i entrevistes perquè els aficionats puguin votar els seus jugadors favorits, que facilitarà l’elecció dels jugadors seleccionats.

Per formar part de l’equip de Hearthstone i ClashRoyale els interessats podran contactar al nostre email eSports@uecornella.cat

Alejandro Talavera – President of UE Cornella: “Per a la UE Cornella és important créixer en totes aquelles seccions que facin incrementar la nostra base social. A més, entenem que els clubs de futbol han de posicionar-se dins els eSports i ajudar a professionalitzar aquest esport. Realment creiem que els eSports són un sector que generarà oportunitats per a tots aquells joves que vulguin formar-se i somiïn en arribar a ser professionals d’aquest deporte.Nuestro projecte té com a objectiu a mitjà termini aconseguir ser una acadèmia referent en el sector dels eSports. de la mateixa manera que ho hem aconseguit en el futbol. ”

Per a més informació o qualsevol dubte eSports@uecornella.cat o aquim@qwatti.com.

Sobre la UE Cornellà
Amb més de 1000 futbolistes repartits en 75 equips, la nostra acadèmia és la base del nostre projecte. Som una de les acadèmies que més futbolistes projecta als clubs professionals a Europa. Talents com Jordi Alba (FC Barcelona) o Keita Balde (SS Lazio) per esmentar només 2; es van formar a casa nostra i passegen ara el nostre nom pels millors estadis del món. A més dels futbolistes formats a casa nostra que ara gaudeixen del futbol professional, la importància del futbol base també es nota en el primer equip, on cada vegada hi ha més jugadors formats a casa nostra.

Sobre QwattieSports Agency
QwattieSports Agency s’enfoca a brindar serveis especialitzats i donar suport a la comunitat global de franquícies esportives, ajudant a la convergència dels dos mons de eSports i Esports.

L’equip de Qwatti té més d’una dècada d’experiència en eSports i Gaming en general, i també entén les necessitats i els desafiaments que s’enfronten les franquícies esportives quan intenten ingressar al món de eSports. Per tant, l’Agència ha creat una xarxa sòlida i fiable de socis i contactes que li permet oferir diversos serveis a les franquícies esportives amb què treballen.

QwattieSports Agency és actualment l’única agència en el món que treballa amb múltiples franquícies esportives de diferents països.