DOS FATÍDICS MINUTS ENS CONDEMNEN (2-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » DOS FATÍDICS MINUTS ENS CONDEMNEN (2-1)

Va merèixer molt més el Cornellà a la Nova Creu Alta.

La UE Cornellà va realitzar un gran partit, avançant-se en el marcador i sent superior al seu rival, no obstant això, dos fatídics minuts en la segona meitat van privar als verds de sumar.

Molt bon plantejament amb el qual van sortir els homes de Gonzalo Riutort. En els primers minuts, Chiki, amb un tret que va detenir Emilio, i Borja, amb una rematada de cap que va marxar fora per poc, van tenir les primeres accions de perill. Clara superioritat la que estava mostrant la UEC, davant un rival que amb prou feines va intimidar l’àrea defensada per Lucas. Sense gols es va arribar al temps de descans.

En la segona meitat, el Cornellà va tornar a tenir la iniciativa i va aconseguir posar-se per davant en el marcador gràcies a una gran acció d’estratègia que Borja va enviar al fons de la xarxa. Però poc va durar l’alegria ja que els locals van remuntar el partit en dos minuts, situant el 2 a 1 en el marcador de la Nova Creu Alta.

A partir d’aquí, els nostres no van baixar els braços i van estar molt a prop d’aconseguir el gol de l’empat mitjançant Chiki, en els minuts finals, però el porter arlequinat ho va evitar.

Dissabte que ve -21 de maig- en horari unificat per a tots (18:30h), la UE Cornellà rebrà el CD Alcoyano al Nou Municipal, en el partit corresponent a la 37a jornada, penúltima, de Primera RFEF Footters.

Estadi: Nova Creu Alta

Resultat: CE Sabadell 2-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Borja, 59)  / 1-1 (Kaxe, 65′) / 2-1 (Néstor, 67′)

Àrbitre: José Alberto Pardeiro Puente. Va amonestar els locals Iago Indias, Kaxe i Aguza.

CE SABADELL: Emilio, Teo, Aleix, Boniquet (Alfred, 79′), Néstor, Aguza (Facu, 89′), Caballo, Kaxe, Iago Indias (Sergi Altimira, 62′), Aarón Rey (Dani Sánchez, 79′) i Muguruza (Lamine, 89′).

UE CORNELLÀ: Lucas, Andreu (Jairo, 79′), Mancuso (Víctor, 73′), Chiki, Kike (Valín, 79′), Zalaya, Gerard (Rulo, 63′), Gil, Nana, Borja i Gonpi (Dorca, 73′).

GONZALO RIUTORT“Sincerament crec que hem fet un partit molt complet i hem estat superiors, però en aquests moments el que compte és sumar i avui no l’hem aconseguit. Des de demà prepararem la següent final, queden dos partits i hem de guanyar. Confio plenament.”