DONANT LA CARA FINS AL FINAL (2-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » DONANT LA CARA FINS AL FINAL (2-2)

La UE Cornellà va empatar davant el CD Mirandés i va quedar subcampió de la Copa Federació.
L’afició no va fallar i l’equip ho va donar tot però dos gols del Mirandés van posar pràcticament impossible la final per a un Cornellà que no es va rendir i va aconseguir empatar en el tram final.

Tot just començar, el visitant Jon Guridi va tenir la primera clara del partit amb un mà a mà davant Sergio que va treure el porter. Però a partir d’aquí van ser els de Xavi Calm els qui van buscar clarament el gol. Pere, en el 6′, va conduir per banda i va buscar el tir però la pilota es va quedar en la mateixa línia de gol. Tot seguit, la va tenir Ricard. Servei des de la cantonada de Lobato que Ricard va rematar de cap fora per molt poc. I en el minut 12, entre Jaume i Gaspar, en una acció dins de l’àrea, no van aconseguir superar a Guillermo.

Però a la mitja hora de partit, i després d’un greu error defensiu, Hugo va posar per davant al Mirandés, deixant pràcticament impossible la final.

En la segona meitat, els de Borja Jiménez van tornar a tenir fortuna de cara a porteria i van sentenciar amb el segon mitjançant Jon Guridi.

Però la reacció dels verds, que no volien repetir un resultat com el de l’anada, no va trigar a arribar i Carlos Esteve va marcar en el minut 74 després d’aprofitar un refús del porter. Deu minuts més tard, Eloy Gila va culminar una bona acció en atac per empatar el partit. I en la jugada posterior, Carlos Esteve va tenir el tercer després d’estavellar una pilota en el travesser.

Amb el xiulet final, la UE Cornellà va posar punt i final a una llarga competició i, després de superar a Teruel, Poblense, Pontevedra i Inter de Madrid, es va proclamar subcampió de la Copa Federació.

El diumenge, el Primer Equip visitarà a la UB Conquense en el duel corresponent a la 31a jornada de Segona Divisió B (12h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 2-2 CD Mirandés

Gols: 0-1 (Hugo, 30′) / 0-2 (Jon Guridi, 50′) / 1-2 (Carlos Esteve, 74′) / 2-2 (Eloy Gila, 84′)

Àrbitre: Álvaro Cánovas García Villarrubia. Va amonestar al local Carlos Esteve i als visitants Jon Irazabal, Rodrigo Sanz i Matheus.

UE CORNELLÀ: Sergio, Pere, Ricard, Roman (Eloy Gila, 62′), Xiker, Fall (Leo, 55′), Jaume Pascual, Pep Caballé, Carlos Esteve, Gaspar i Lobato (Borja, 77′).

MIRANDÉS: Guillermo, Paris Alejandro (Carlos Julio, 58′), Gorka, Sergio (Juan Alberto, 55′), Jon Irazabal, Antonio, Claudio, Galder, Matheus, Hugo (Rodrigo Sanz, 58′) i Jon Guridi.

XAVI CALM: “Estava clar que un gol ens ficava en el partit però en encaixar se’ns ha posat molt complicat. Però l’equip sempre ho dóna tot, mai es rendeix i ha aconseguit empatar quan un altre equip segurament s’hagués relaxat. Felicitar el Mirandés pel títol de Copa. Ara toca centrar-se en la lliga 100%.”