DIRECTES A LA FINAL (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » DIRECTES A LA FINAL (1-0)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

La UE Cornellà supera a l’Internacional de Madrid i es converteix en finalista de la Copa Federació.

Partit molt seriós dels homes de Xavi Calm que s’han posat per davant en el marcador a la mitja hora de partit gràcies al gol de Jaume Pascual i s’han mostrat superiors davant un Inter de Madrid que no ha deixat de competir.

Pep Caballé, als 5 minuts, ha tingut la primera ocasió de perill amb un tir des de la frontal que ha sortit alt. Després d’uns minuts sense un clar dominador, ha arribat el gol. Arran d’una acció individual, Jaume ha retallat a un defensor i ha superat a Miguel Ángel.

Poc abans del descans, dues ocasions per al Cornellà han estat a punt d’aconseguir el 2-0. Primer, amb una rematada de Ricard fora a la sortida d’una falta lateral i segon, en una rematada de Pere que ha refusat un defensor visitant després d’una assistència de Abde.

En la segona meitat, el domini i les ocasions les han posat els verds. En el minut 56′, Jaume Pascual ha estavellat una pilota al pal i 1 minut més tard, Pep Caballé ha provat fortuna amb un tret que ha tornat a allunyar Miguel Ángel.

En el minut 65, el conjunt madrileny s’ha quedat amb un home menys a causa de l’expulsió d’Herrero per doble amonestació. A partir d’aquí, tot ha continuat igual i Abde, en el 73′, ha conduït una bona pilota per banda i ha posat un centre que ha allunyat el porter.

Nou triomf a casa, que ha posat fi a la dinàmica de l’Inter de Madrid com a visitant en Copa Federació i permet a la UE Cornellà accedir a la final del torneig, la segona final que disputarà l’equip en menys d’un any. El rival, sortirà de l’eliminatòria entre el Mirandés i el Socuéllamos.

El proper diumenge, el Primer Equip rebrà a la SD Ejea en el duel corresponent a la 28a jornada de Segona Divisió B (18h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-0 Inter de Madrid

Gols: 1-0 (Jaume, 29′)

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique. Ha amonestat als locals Pere, Pep Caballé i Goldar  i als visitants Ariel, Pina, Calderón i Tamayo. A més, ha expulsat al visitant Herrero per doble amonestació.

UE CORNELLÀ: Sergio, Pere (Goldar, 54′), Ricard, Roman, Xiker, Leo (Agus, 69′), Abde, Pep Caballé, Jaume, Gilbert i Héctor (Lobato, 75′).

INTER DE MADRID: Miguel Ángel, Robert (Fran Cortés, 55′), Herrero, Ariel (Moyano, 62′), Fran, Tello, Calderón, Pina, Jacobo, Alberto (Felipe, 62′) i Tamayo.

XAVI CALM: “L’objectiu era arribar a la final del torneig des del principi, després de molts viatges i molts partits, i l’hem aconseguit. Per a mi hem fet un molt bon partit. Els jugadors han demostrat maduresa i han competit.”