DIFERENT, PERÒ PER FI EN MARXA

Inicio » Notícies » Actualitat » DIFERENT, PERÒ PER FI EN MARXA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

DIFERENT, PERÒ PER FI EN MARXA

La UE Cornellà iniciarà l’atípica temporada 2020/21 rebent la UE Olot.

Pràcticament 3 mesos després de l’últim partit oficial, el que vam disputar a Màlaga corresponent a la final del play-off express, la renovada i il·lusionada UE Cornellà es tornarà a vestir de gala (a porta tancada, això sí) per iniciar la que serà la 7a temporada a Segona Divisió B.

Mateix grup, el III (encara que dividit en dos), energies renovades i un nou format de competició que serà la novetat d’aquest estrany curs 20/21. Els de Guillermo Fernández Romo, conscients que volen repetir la bona campanya de l’any passat, saben que han d’anar a per tots i cadascun dels punts en joc des de la primera jornada de lliga.

EL RIVAL

La UE Olot, primer objectiu. L’entitat de la Garrotxa, amb Raúl Garrido de nou al capdavant, tornarà a ser el rival dels nostres en l’estrena de competició (com ja ha succeït en anteriors temporades). Amb gran part de la plantilla de la temporada passada, l’Olot porta anys sent un rival dur, competitiu i ambiciós en la categoria. Projecte sòlid que també voldrà aprofitar al màxim aquest nou format de competició amb diferents opcions.

S’han acabat les proves. UE Olot i UE Cornellà deixen la pretemporada enrere per mesurar-se amb els primers 3 punts en joc en la primera jornada de lliga de la Segona Divisió B grup III, Subgrup A.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Olot es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà diumenge -18 d’octubre- a les 12h al Nou Municipal de Cornellà (PORTA TANCADA) i serà dirigit pel col·legiat Luis Bestard Servera (Comitè Balear).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “La pretemporada, la lliga… la incertesa en tot és veritat que està contínuament present, però és una cosa amb la qual cal conviure. En forma i essència cal fer el mateix de sempre: guanyar el següent partit. I per això hem tingut aquest temps d’adaptació i construcció de cara al primer partit. El meu objectiu és el mateix que el dels jugadors, el més alt que puguem. I precisament per això li donem aquesta exigència fonamental al procés diari.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs