DERROTA PER LA MÍNIMA A CASA (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA PER LA MÍNIMA A CASA (0-1)

Els verds no aconsegueixen sumar en el derbi comarcal davant el Prat.

Un matiner gol dels visitants ha posat molt costa amunt el partit per a un Cornellà que no ha aconseguit sumar en el retorn a la competició després de 19 dies.

La primera meitat ha començat amb una clara ocasió per als nostres. Tot just iniciar, als 4 minuts, Pablo Fernández no ha encertat en una pilota que semblava gol. Tot seguit, els de Pedro Dólera han tingut la rèplica; en una acció d’aldarull dins de l’àrea petita, Bertomeu ha aconseguit rematar i ha establert el 0 a 1.

A partir d’aquí, el Cornellà ha buscat generar perill sobre l’àrea defensada per Craviotto sense èxit i el conjunt potablava ha mantingut l’avantatge fins al temps de descans.

En el segon acte, més intenció dels homes de Guillermo Fernández Romo sense fortuna de cara a porteria, fins i tot el col·legiat ha anul·lat un gol al Cornellà per possible fora de joc. Sense temps que perdre, els verds han tancat al Prat en el seu camp buscant una igualada que finalment no ha arribat.

El proper dissabte 13 de febrer, la UE Cornellà visitarà al CE L’Hospitalet en el partit corresponent a la 16a jornada de competició (18h).

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 0-1 AE Prat

Gols: 0-1 (Bertomeu, 6′)

Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández. Ha amonestat el local Pol Moreno, i els visitants Marc Padilla, Bertomeu, R. Figueras i Putxi.

UE CORNELLÀ: Juanma, Estellés, Kevin Presa (Maxi, 76′), Eloy, Álex Serrano (Àlex Pla, 68′), Guzmán (Gonzalo, 84′), Pablo Fernández, Pol Moreno, Borja García, Agus Medina i Víctor Fernández (Ontiveros, 76′).

AE PRAT: Craviotto, Perone, R. Figueras, Putxi, Bertomeu (Ufà, 79′), Alberto Padilla (C. Guzmán, 74′), E. Jiménez (S. Montero, 74′), Neeskens, J. Martos, Adri Díaz i Marc Padilla (Diego, 64′).