DERROTA PER LA MÍNIMA A BADALONA (1-0)

Inicio » Notícies » Actualitat » DERROTA PER LA MÍNIMA A BADALONA (1-0)

La UE Cornellà cau derrotada però es manté en posicions de playoff.

Derrota per la mínima dels homes de Xavi Calm, que posen fi a una dinàmica de 9 jornades sense perdre, en un partit marcat per les poques ocasions i l’encert local.

Fort inici el que ha tingut el Badalona amb apoximacions a l’àrea defensada per Ramón. Primer, amb un centre que s’ha passejat per l’àrea sense trobar rematador i després, amb un potent tret de Valentín que ha sortit per sobre del travesser.

El Cornellà ho ha intentat als pocs minuts. Internada per banda de Jaume Pascual i centre ras que Gaspar no ha pogut rematar.

En el minut 31, Ramón ha hagut d’intervenir en un tir de Robert després d’una bona combinació en atac i poc després, arran d’una acció ofensiva del Cornellà, passada llarga, sortida de Ramón que no ha tocat la pilota i Natalio no ha encertat en la rematada.

Els de Juanjo García han continuat insistint fins al descans mitjançant Iván Agudo; retallada en la frontal i tret que ha sortit fregant el pal.

En la represa, el Badalona ha tingut una oportunitat en un servei de cantonada tot just començar. Però amb el pas dels minuts, les ocasions amb prou feines s’han produït. Gaspar, amb un xut desviat, ha tingut una de les poques aproximacions de perill del segon temps.

En el minut 72, després d’una contra, Robert ha culminat la jugada i ha fet l’1 a 0. D’aquí fins al final, els verds han dominat el duel i han buscat l’empat amb pilotes penjades a l’àrea però sense fortuna.

Finalment, derrota després de 9 jornades sense perdre que manté a l’equip en zona de playoff d’ascens.

Aquesta setmana, el Primer Equip jugarà dos partits. El dimecres 6 visitarà al Pontevedra CF, en l’enfrontament corresponent a l’anada dels quarts de final de la Copa Federació (18:00h) i el diumenge rebrà al Lleida Esportiu, en la 24a jornada de lliga (12:00h).

Estadi: Estadi Municipal de Badalona

Resultat: CF Badalona 1-0 UE Cornellà

Gols: 1-0 (Robert, 72′)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez. Ha amonestat als locals Albarrán i Valentín i als visitants Roman, Ricard i Esteve.

CF BADALONA: Morales, Albarrán, Valentín, Nana, Moyano (Estelles, 61′), Robusté, Robert (Escudero, 84′), Boniquet, Natalio, Moha (Angel Sánchez, 75′) i Iván Agudo.

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman (Xiker, 65′), Ricard (Manucho, 79′), Goldar, Borja, Fall, Jaume (Uche, 70′), Pep, Esteve, Leo i Gaspar.

XAVI CALM: “Felicitar al Badalona per la victòria, ha estat merescuda. Ells han començat més forts que nosaltres, amb intensitat. Avui no hem tingut el dia, no ens ha sortit res. Toca seguir i pensar en el pròxim compromís”